[賽後報告] 青春靚女既琪琪,淫蕩雙眼,電力十足,36D豐胸巨乳,玲瓏浮凸,有前有後,頂級蕭技,話佢系蕭後當之無愧!!

簽到
名稱: 琪琪
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/16853-上環-樓上骨-琪琪.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次我就睇左CHING報告做足功課先出發,目標人物就係青春靚女既琪琪,個樣淫淫哋,淫蕩雙眼,電力十足,36D豐胸巨乳,玲瓏浮凸,有前有後講嘢把聲都好甜美嗲嗲哋,聽到雞皮都起曬上身,對波亦都好揸,白滑又彈手,會主動幫我除埋衫褲,前後待浴,泡泡浴洗勻全身,有波推BM,水中我玩揸波摷patpat,,慢遊波洗,洗前又洗後,淫眼望番我既表情,媲美AV程節,真係超能爽!到床上十隻手指遊走我全身,我放鬆全身,利遊全身,又用乳頭磨我肌膚,真係無得頂呀,直落啜袋底,再慢慢含入細佬,好似揸住條雪糕咁,奶埋旦旦,深喉不斷,嬌嗲的呻吟叫著想要,吹功狼死,吹簫技術會吹爆果種,好有心機吹,一流享受,正式埋牙,一邊揸波波一邊吊佢窄西,pose多變化,先男上女下,吊到佢典床典席,再女上坐蓮,坐住我碌野狂搖,我又頂返去,頂到佢呀呀呀淫叫,玩半邊燒鵝脾頂到佢大叫我黎啦! 之後我加快屌到佢啪啪聲先出貨,呢個時候佢比個好滿足的淫樣比我,真係好滿足!
看來幾好
多謝師兄分享
多謝師兄分享
對燈光到呢!!!   有冇夾腸先

多謝師兄分享
thx for sharing
回復 nanhk #1 的帖子

謝謝師兄報料。
wow, very lovely body ~~~~~~~~~
影到腳趾就更好
多謝分享
回復 nanhk #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
很大,多謝分享
thank you for your sharing
好似好掂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:18