[囡囡推介] 長腿紫希,神級女騎士,狂牛式快放一段》》》不敵被騎爆!!!

簽到
名稱: 長腿紫希
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A27540-元朗-樓上骨-長腿紫希.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

長腿紫希回歸,急不及待上去一戰,一見囡囡親切笑得,
樣子娟秀,瓜子臉,皮膚白滑,長腿靚波,唔心動就假。
大家相見甚歡,囡囡一笑上來,笑容超甜,雙眼熟講嘢咁含情脈脈電住你,
侍浴細心,股磨波推非常了不起,細佬即刻扯旗仔向佢敬禮。敬完禮上床,
上豬肉台,幫我開背,細心按落去,由肩直落按到大小腿,推油亦好有料到,
推得好有力,推到細佬硬一硬,指甲掃pp,好鬼痕,用條利奶暈全身,
摩打利速度極快,奶到我心花怒放,二話好說上套吹啦,細心舔細佬,
雙手奉住碌鳩上下fing頭狂吹,吹得好落力,吹到雪雪聲,頂唔住開戰,
先推靚車,靚pp勁正,換多半邊式抽高隻靚髀下下插到盡一盡,
插到佢西水長流,點知紫希遇強愈強,反客為主,一個翻身騎左上來,
快放我一段後,小弟亦無力招架,快速俾佢騎爆,不愧為女馬王。