[賽後報告] 淫娃姣西Amy,盡顯癡態,天生緊窄嘅洞穴,好啱日日玩打樁,高潮迭起,興奮無比!!~!~

名稱: Amy
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22590-上環-樓上骨-Amy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

淫娃Amy好熱情咁攬住我,35C事業線,深不可測......
深深吸引我眼球,真係既香艷又刺激,囡囡皮膚白淨不特止,身材有前有後,
侍浴時波推添加35C大波夾腸,水中簫實無走雞,不但主動吹奏,盡顯癡態,水聲+雪雪聲,相當舒服,
床上功夫,全程有眼神接觸,我食佢對奶皇包,佢就玩我支肉腸,不時更細細輕吻,令我慾火高燒,
頂級深喉環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到我好難忍,爽爽,吹好耐,
示意佢上套開波,觀音坐蓮、推車、玩掛鼓,如此好玩,我又點可以錯過呢?
Amy天生緊窄嘅洞穴,日日玩打樁,鮑魚仲非常緊緻,反應激烈,高潮迭起,搞到我興奮無比,同埋叫床聲好真,唔係扮出,一路聽一路屌好快比佢搞掂,仲射左好多出黎!!
落樓腳時無力,腳仔好軟曬,但好滿足囉!!!

多謝分享!

多謝師兄分享
thx for sharing
回復 josefeliciano #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:28