LG Salon~笑容幾甜美, 身材好岩比例, 白滑皮膚 ❤❤❤

身份保密
身份保密  發表於 2015-8-4 18:33:20 |閱讀模式
名稱: LG Salon
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A19429-尖沙咀-美少女-LGSalon.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同AG約好時間 、準時到達 、零等候準時上房 。
一開門,一如師兄們既賽後評論囡囡真係冇得頂 ,
唔單止硬件質數屬精pink、服務更加係用一流黎形容 呢個 玉女、真係岩哂我、一個字正 !
先來個叔叔抱抱 、仲車左幾輪 、酒店女黎講真係有服務有態度 、好熱情有家教 !
呢個女女睇落斯文純情 、點知原來好戲在後頭 ,幫我一除衫,就啜我奶頭,一邊摸我細佬,問我
「哥哥、奶幾耐冇做愛啦 」、我話「寶貝、冇做愛幾個鐘了 (昨晚剛包完夜)」佢嚇左一跳、
問點解我條野可以咁硬 ,我話:因為李太正啦 !

女優 長腿 靚波翹股 極力推介酒店妹

奶左一陣,到我幫除佢衫,皮膚好白滑 ,雪白肌膚白如玉、吸手好波、真係日系女優咁款 絕對索過樂姬兒!一路除一路攬攬錫錫,PINK LIN美乳真係不得了,粒pink lin比我啜翻出黎 ,同埋都幾敏感。我地十指緊扣去沖涼,波推水蕭做齊,我每寸肌膚都有 玉女既乳香 ,真係好正,好在一早BOOK定冇走寶!

enjoy完波推水蕭深喉 ,就上床,開始啜錫袋,上下其手,好溫柔,好細心 ,之後再無怨環保吹,成支吞晒, 最後死忍、上膠 ,女女話見到我好有feel想征服我 ,先女上騎、我渣波又渣pat、等女女慢慢騎、真係細水長流、d西水多到呢 、香氣四濺、加上呀女淫蕩呻吟聲此起彼落、對眼合晒表情肉緊 、極度enjoy,反應極佳、最重要係 narrow pink gap、天然收音機、吾駛用岡本0.0已經包到我實一實超好feel、到最後佢好有反應打左幾下冷震 、我叫佢stop、唔stop我就爆架啦,佢話佢高潮到、唔理得咁多,爬住同我大車特車 、搭搭搭,我忍唔住,俾佢收音機夾爆晒,玉女再同我車左幾車、條野放係入面成分鐘、直到軟晒先拎出黎,幫我抹乾淨就去洗白白,幫我仔細咁沖涼,?衫,傾下計、最後叔叔再抱抱 、放低家用加tips(咁好service我心甘情願俾tips咯、但呀女主動話找錢俾我、我話唔駛) good bye kiss走人 堅正。

樣貌:★★★★★純情美女一名,素顏淡妝女神 、五官好標緻、電眼很有電力、日本女優都冇佢靚 ,正索童顏公主FEEL、似水柔情,後生妹妹 ,靚、食相頭一定搵佢 。
身材:★★★★★苗條身材,完美吸手波、手幼腳幼 、PATPAT好翹、全身好白滑 。

技術服務:★★★★★態度好熱情好NICE ,好主動、亦好乖巧值得一贊!波推水蕭,漫游奶袋環吹,好比心機 ,而且全程好投入,一睇就知好有家教
安排:★★★★好順利,AG好friendly,非常NICE 。
總結: ★★★★★ 已經沉左 。

我已沉船
必定返食!
★最重要係 窄 pink gap、天然收音機、吾駛用岡本0.0已經包到我實一實超好feel★

9a3885.jpg 43a9ae.jpg 9150cd.jpg b77395.jpg a4bc5a.jpg 98690e.jpg cd5684.jpg IMG_2546.JPG IMG_2547.JPG IMG_2548.JPG
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝 fan 享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享