[唱K-GF] 西班牙之友 2

回復 鮑魚哥 #53 的帖子

呢件係賣飛佛....
口技一流....
最正係狗仔式就出野除袋顏射....
回復 Frustration #56 的帖子

佢口技真係堅掂....奶袋時會順手毒龍幾下....
回復 03leunga #4 的帖子

where is 王弓
近排有無師兄有心水推介?次次去咗桃子雖然可以玩大波,但總會玩悶……
前幾日收工夜晚去,都係坐返桃子
照樣揸揸摷摷,後來大班話可以轉party位,即去

唔知係咪兩三罐落肚,玩得好癲,㩒住佢個頭吹唔在講
除清佢之後行咗去附近卡位睇人表演,我就從後摷蟹
個師兄好似幾有興趣,行咗埋黎食撻
不過聽講佢條女唔肯交換玩,就兩男一女搞掂桃子
師兄食撻,桃子食腸,我就揸波

成個party十點半玩到點零鐘,埋單鐘錢840
去咁耐西記玩得最癲今次
回復 cokezero_14 #65 的帖子

嘩,好�一激
回復 169cargod #67 的帖子

一個插佢一個比佢吹,嗰個情境重正
一插一吹有呀,所以玩得好癲!
雖然話我飲咗兩三罐12%啤,桃子佢又飲咗半罐
但加入果個師兄好似仲貓過我,所以見佢腳步浮浮咁

玩三個幾鐘,又兩王一后,一隻金牛我覺得ok既
但西記真係勾起男人獸性既天堂,明明平時都無玩到咁
三杯落肚就獸性盡顯現……
多謝師兄分享
回復 cokezero_14 #65 的帖子

桃子有無得環保?
cokezero_14 發表於 2015-9-15 22:16
一插一吹有呀,所以玩得好癲!
雖然話我飲咗兩三罐12%啤,桃子佢又飲咗半罐
但加入果個師兄好似仲貓過我, ...

橫掂貓貓地如果可以環保重激
環保就師兄自己發掘啦
我有既師兄未必有,師兄有既我又未必有
百貨應百客

多謝師兄分享
回復 cokezero_14 #73 的帖子

多謝師兄分享
回復 cokezero_14 #69 的帖子

一插一吹正....
上次我係同千千同另一位師兄.....
真係會玩上癮,去鐘仔無可能咁玩
雖然好多人彈西記係熟女場,但有技術又可以喪玩,靚妹睬你都傻
回復 cokezero_14 #77 的帖子

聽講有個叫小雨又是好玩得,吾知有邊位師兄試過佢呢
用手機回應 閒雲一生 #78 的帖子

小雨?未試過
有無桃子咁巨先?如果差不多份量可能下次玩雙飛
回復 cokezero_14 #79 的帖子

我都未試過,都是聽D師兄說好玩得,所以問問

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:50