[唱K-GF] 西班牙之友 2

用手機回應 閒雲一生 #80 的帖子

咖哩哥今日好似放假,咁休息多一日算
下次去既時候順便打聽下小雨如何
Thx thx thx a lot for sharing
其實西記應該有唔少師兄去,我試過走既時候有後生仔
但唔知點解咁少人出報告……
Thx thx thx for sharing
休息完一輪,都係搵番寶玲
不愧是服務女王,大車,3次以上潮吹
完美吹奏加獨龍
中途太黑結果wrong hole
最後佢爽左3次我就出野
開心回歸

回復 03leunga #85 的帖子

恭喜師兄食到好嘢,請問師兄還有什麼好介紹
回復 03leunga #85 的帖子

wrong hole即係可以玩後門???????
回復 bigdickknight #87 的帖子

寶玲系可以玩後門,但我上次去搵佢都無走後門
回復 BombBT #88 的帖子

等我下次試下先...
佢d 簫功一絕, 又有毒龍....正!!!!
THANK YOU FOR SHARING. REALLY INTERESTING.
後門有無加錢?來自: iPhone客戶端
見咁靜,我是中熟女愛好者, 簡略報告一下我已幫襯西記3年心得.
1) 西經咖哩對生客好很串, 熟咗好D... 問佢遑條女得閒都肯講 !
2) 可吹爆(絕對非環保)我暫時有小小(早班)及子妮(夜班) 有腩/貧乳
3) 寶玲及秀鳳真係接受唔到!!!
4) 明明(早班) : 健談. 中波 , 陀地 - 可一試

係時候要轉埸去Palace試下, 西記開始有d悶!!!!!!!!!!!!!
多謝師兄分享,西記呢個post真係好少人出聲…

除咗西記,其實仲有無其他類似既場玩?
我都去咗差不多兩年,有時都會想搵第二個場試

經理嘛……一時時啦
可能我平時都客客氣氣,又無乜點對我好串
我上次第一次去,態度都幾好,不過條女不停講話我搵過佢幾次,我起到想,黑麻麻你咁都認得!,不過真係有啲老,特別係收錢嗰時佢帶返副老花鏡,真係有五十歲來自: iPhone客戶端
回復 jerryhung #94 的帖子

係時候去王公探險!
睇得㗎仔AV多, 忽有其想.... 好想買個震蛋去西記玩下......
用手機回應 JML1 #95 的帖子

試下,可能可以的!
王弓早前走了一些囡

近期不知情況如何
王弓收費係點?個場光唔光?
有無囡囡環保架?
回復 JML1 #95 的帖子

比師兄一講,有D心動一於去買隻震疍去玩下...............不過唔知會唔會比女趕出門口
回復 ming1333 #99 的帖子

我都驚比D OSIM 詐型, 請你試完通知一聲

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:21