[唱K-GF] 西班牙之友 2

你要霸王硬上蛋實畀人小啦,男人老狗唔好怕醜,開口問囉,唔得又冇蝕底。
我諗加錢實有女肯制,不過最好系mark女之前同經理或者阿叔講明要件肯玩震蛋既女
琴晚六點幾七點去完,感覺真係要試下轉場玩喇…
經理成日whatsapp話有好嘢有大波,諗住去捧下場啦
坐咗兩個都唔得,完全唔係以前果回事
唔係話服務唔得,而係囡既質素下降得好緊要
話大波無大波,話好嘢又唔得……

應該會試下轉場,有無師兄有類似既場介紹?
回復 cokezero_14 #103 的帖子

請問ching試左邊兩個丫,我早兩日試左敏儀都吾錯喎,吹功了得,吾叫停吾會停,騎功都好掂,最後口爆,都幾爽
用手機回應 閒雲一生 #104 的帖子

第一個坐可樂,第二個名都無問…
好後悔之前手多重置咗個電話,小由留咗電話比我可以出去打友誼波
個機會咁就自己洗走咗
cokezero_14 發表於 2015-11-14 18:03

ching請問小由功夫得嗎,返日班定夜班?
用手機回應 閒雲一生 #106 的帖子

黑媽媽咁目測,算後生,服務ok,對我黎講幾識玩挑逗
回復 cokezero_14 #107 的帖子

多謝Ching交流心得,搵日去試試她先
用手機回應 閒雲一生 #108 的帖子

不過唔清楚佢返咩更,好睇彩數
回復 algol #101 的帖子

又係噃,過幾日去廟記買個去試下,如果响派對位有得一齊玩就爽皮囉
經理通知今晚桃子有返,另外有個叫小三既都大波
但想翻食既小由已收工,諗緊九點幾收工仲去唔去好
any ching knows 莎莎 & 安安 仍在?
回復 cokezero_14 #111 的帖子

Ching桃子我都食過一次,真係好大個波,但太大我反而不太喜歡,功夫算是可以喇,Ching還有什麼好介紹,謝謝!
用手機回應 閒雲一生 #113 的帖子

真係無可奉告了,個個口味唔同…
正如我坐桃子覺得好正,師兄會覺得太大一樣
西記又少人出包膠,有好嘢都無人推啦
回復 03leunga #1 的帖子

小弟試左皇宫,出左報告,多多指教

http://141hongkong.com/thread-1550451-1-1.html
H-man 發表於 2015-11-17 00:35
回復 03leunga #1 的帖子

小弟試左皇宫,出左報告,多多指教
睇咗,應該都係西記好?來自: iPhone客戶端
cokezero_14 發表於 2015-11-14 18:03

可樂 ok wor.....

last time i choose her,.shes quite good
可樂!都可以吖!剛剛食過!好似算後生!
最近試左千千,幾淫加上係陀地
幾好傾,玩得放
可番食
過幾日想1,2點鐘去有咩好玩女介紹.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:01