『五月花』靚腿索女Miu Miu,曲線玲瓏,皮白肉嫩,索到啪啪聲!有真人相

名稱: 五月花 SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/13127-尖沙咀-水療SPA-五月花SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

男士們望到靚腿已經夠晒爽,如果有得玩埋就更加正爆嘅,現實世界無得咁,
去到『五月花』嘅小天地,可能有機呢,呢個小天地充滿住陽光氣息,
青春活力,好令人驚喜,而Miu Miu,一雙靚腿,廿幾歲後靚生女,外形亮麗,
甜美可人又青春活潑,曲線玲瓏令人注目,而且皮白肉嫩、皮膚滑溜,
嗰副胴體直頭完美無瑕,正啊,真係索到啪啪聲!拿拿聲入房先沖個靚涼,
就上骨床趴係度享受揼骨服務啦,先做放鬆動作,"啪啪啪"X 3,
我兩邊頸比Miu Miu啪到即刻鬆晒, 再用指力按肩膀,肩胛骨,按得幾好,
做到穴位準確,好準力度夠柔,覺得佢好用心,到推油,由肩一路推落腰度,
再推埋pat pat 及推腳,手勢好到家,位準同有力,比佢推完成身輕鬆晒,
第二部分,皆因阿妹靚腿滑滑又修長,零舍好手感,玩得開心,睇得興奮,
狂野又熱情嘅表現,嗰一刻終於感受到魔術手嘅厲害,態度體貼殷勤,骨友嘅至愛~~

good and thanks for your sharing brother!
多謝師兄好野推介
多謝師兄
我都想試呀,上次上去老闆娘介紹咗豆豆俾我,都幾好,但Miu Miu條腿真係堅正。
thx for sharing
多謝分享
多謝師兄分享
多謝分享
搵日去試試先
多謝師兄分享
very nice figure thanks for sharing
Thanks for the information.
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 theventures #1 的帖子

多謝師兄分享
theventures 發表於 2015-8-11 14:35
男士們望到靚腿已經夠晒爽,如果有得玩埋就更加正爆嘅,現實世界無得咁,
去到『五月花』嘅小天地,可能有 ...

多謝師兄分享
theventures 發表於 2015-8-11 14:35
去到『五月花』嘅小天地,可能有 ...

身材好惹火

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:28