人靚聲甜GiGi@心悅站SPA,身材婀娜多姿,迷人線條美,貼心服務,好有驚喜。附照片

簽到
名稱: 心悅站SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/13610-尖沙咀-水療SPA-心悅站SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今時今日,乜嘢都要講包裝,家下時代變啦,好似水療SPA咁,一定要豪裝,間場要,技師更加要,要諗

下新嘢啦,位於尖沙咀中心點嘅心悅站SPA ,酒店式風格,環境舒適,裝修新穎,整潔程度無得彈,水療

SPA具有獨立浴室,另有免費Wifi,小弟挑選到心頭好,人靚聲甜嘅GiGi,坦白講,GiGi人靚聲甜,帶點騷

味,身材婀娜多姿兼而曲線美,皮膚好白好滑,加埋長長美腿,觀賞指數極高,佢副Body冇得再挑剔。

開波前先浸個SPA,上骨床就見GiGi嘅真功夫,開背盡顯功架,動作熟練又流暢,手頭點按穴位,節奏感

強,勝過大場技師,重要嘅環節推油,滲透力強,腰椎及背肌一帶穴位力至深層,搞掂後再到手腳位,令

我疲勞盡消,查問後得知佢學過師,難怪佢如此好功夫~~~

第二Part,人地話男人對靚女冇乜抵抗力,呢句話我感同身受,因為自己親身印證左,GiGi施展渾身解數,

簡直玩樂無窮,實在令我驚喜,全程足鐘,落力又認真,比tips我都比得疏爽D,講到尾,開心錢,值得駛。
good and thanks for your sharing!
多謝師兄分享
回復 Dugh575 #1 的帖子

很有創意,值得回味~

謝謝支持

上過去啦,一眼望埋D女唔得,即閃! 寧願落番8樓!
好似唔錯喎
正呀,謝分享
very nice figure thanks for sharing
DUP已經試過好多次
SPA就未玩過
得閒又要玩一下
thx for sharing
多謝師兄分享
回復 Dugh575 #1 的帖子

謝謝你的報告。
有制服, 幾吸引~!
COW33 發表於 2015-8-13 21:00
上過去啦,一眼望埋D女唔得,即閃! 寧願落番8樓!

can you tell us more ?
asce_123 發表於 2015-8-14 09:34
can you tell us more ?

樓上賣緊廣告,費事講太多了,而且都話望到D女唔得即閃啦,冇入房試,點tell you more?反正落番8樓穩陣D. 
Dugh575 發表於 2015-8-13 13:27
今時今日,乜嘢都要講包裝,家下時代變啦,好似水療SPA咁,一定要豪裝,間場要,技師更加要,要諗

下新嘢 ...

多謝師兄分享
回復 COW33 #7 的帖子

行開啦,你就同人地賣廣告,on 9

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:20