[食家報告] 2015吉原第二部 - Camomille

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一部

此部為沉船文,可能比較長,請見諒。

第一次試左間最貴的Last scene,第二次決定去camomile,因為官網有寫名女女有冇食煙和有無紋身。我用酒店電話打去(9 yen,好平),用日文表明身份後換左第二個識少少英文的同我講。我google定星期幾,時間和自己名的日文點講(無的話請求其作一個),事實證明非常有用,都唔使講其他癈話,成功約到目標女女まこ。因唔想再約接送地點,講明自己坐的士去。

http://www.camomile-web.net/profile.html?uid=mako

我約晚上7點,第二日準時到,呢間黑服無跪地,其實咁樣自然啲。75000 yen 2 小時,比完錢主動送上會員證。等10分鐘左右請我出去,係𨋢見到真人,嘩!不得了,直情一見鍾情!圓面短髮,唔只可愛,直頭和我初戀情人有九成似,仲要個胸大左。拖手上房,可能外貌太震撼,我成個人都硬晒,佢仲笑我係咪第一次出來玩。入房跪地幫我除,之後我主動提出幫佢除,佢坐係地伸高隻腳比我除絲䌩,死未。

女女身材,有前有後,咁當然有小小肚腩,但我喜歡有點肉的女生,比較好攬。此女絕對係推車推到啪啪聲的材料。做的時候女友度爆表,叫聲超可愛,插佢時望實你,仲要自摸妹妹,結果兩發都係床上完成。(其實係我一路唔比佢落床)

走的時候仲好識做,問幾時再現到我。我當下真係沉晒,因為我係日本的時間佢得返明天會出勤,我都約佢明天再見。

落去一心諗住即時同黑服約,但竟然唔比我約,要我明天再打過來。有冇師兄知點解?

第二日成功再約,去之前我仲係百貨公司專櫃買左件蛋糕帶去。點知去到有驚喜,因為女女都買左件蛋糕比我!(當然我買比佢那件貴啲,睇包裝就知)當下真係好似初戀情人互送禮物時發現買左同一樣野咁開心。當然結果都係2Q係床。

故事未完,仲有都精彩的部分。係沖身的時候我教佢講中文我愛你,仲話好可惜佢係我走之前都再無出勤。佢停左一停,然後用殺死人的眼神同我講話可以帶佢出街!What?原來仲可以帶出街玩?無寫出勤都得?佢話上午返完托兒所後下午其實係佢自己想休息,如果我想的話可以同我出街。原本我都有小小心動,因為佢真係我杯茶但係⋯⋯最低消費6個鐘,以每2時75000 yen計,6小時要225 000 yen,要由吉原出發同送條女返吉原。衡量過自己的財力同精力後⋯⋯我只可以心忍痛話我有事抽唔到咁多時間出來。

以上2015第二部吉原之旅。

(其實有無師兄帶過女女出街?可以點玩?)

嘩,225000yen!仲貴過我 4日3夜 trip 所有夜遊使費的總和。雖然好鬼吸引,但相信唔係咁多人負擔得到。
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄,恭喜你得到至愛!
有冇機會攞倒私人聯絡如電話或line,咁乜可以繼續...

回復 gmsinper #1 的帖子

難得有情人

camomile d 囡囡真系正。
我上次食咗兩件,都好正,不過冇自摸呢一part。
另外佢地自動送上會員卡比你咁好?佢地冇比我喎,不過我心諗比我都冇咩用,所以冇問佢地攞。
不過我可以前一日予約定喎,但我全用日的。

回復 黃金體驗 #5 的帖子

師兄食左邊兩件,有無名?
Camomille啲女睇落大部分都唔錯,食用率都幾高

in case my pocket is enough i shall bring gal out try to set up first memory on JPN street.

waoooo ching nice try keep it up thanks for sharing

哇 唔洗咁折墮比錢出街吧
所有野都係假架wo

有冇機會攞倒女女私人聯絡如電話或line,咁乜可以繼續..~難得有情人
any way good report and sharing

你初戀情人在那上班??

回復 Shortcut #9 的帖子

當然知係鏡花水月,但當下又真係好受。
從她口中得知,高級soapland的常客係專業人士,即醫生律師,佢都係想找個人照顧。

回復 boyhow #10 的帖子

無謂啦,下次再去睇下有無緣再找到她吧!
一定要再去吉原!

介紹部日本電影樓主你睇"東京難民"

gmsinper 發表於 2015-8-17 15:06
回復 Shortcut #9 的帖子

當然知係鏡花水月,但當下又真係好受。

一個冇做啦,返咗去横浜
另一個仲有做,身材冇得頂,但技術一般。可睇返我包膠。
我都覺得系高級soapland對住D正㗎妹,真系好易沉
但要225000?既刻醒曬!

回復 bigjhead #16 的帖子

可能我直接話坐的士去,佢又無問我喎

內容豐富,大開眼界!  225,000 yen 可以玩多3次唔同的囡囡!

CHING 係用咩電話?

9円咁平既~?

回復 cashlink #19 的帖子

酒店的固網電話