[中醫保健] 專業淋巴推拿師傅,大師級人馬《王師父》

身份保密
身份保密  發表於 2015-8-17 19:38:02 |閱讀模式
名稱: 王師父(女) 專業淋巴推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/13680-佐敦-泰式/中醫保健-王師父(女)專業淋巴推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

骨友介紹下認識王師父,佢專業淋巴推拿嘅大師,
小弟過多淋巴液積聚係體內,令受影響嘅肢體部份造成腫脹同不適,甚至出現疼痛情況,淋巴系統無法正常運作,下半症狀亦會小便唔暢順,嚴重會性能力唔理想,
幸好王師傅技術高超,採用淋巴管理技術,添加精華液,配合推淋巴工具,為我淨化淋巴機能,溫柔咁放鬆身體肌肉,讓我體會疏通淋巴嘅享受。
經過淋巴排毒即在15分鐘見效,好快將毒素排出,唔係用手按的,即睇到毒素顏色係灰暗色,一試效果即有,王師傅技術有保證!
淋巴推拿使我精神煥發,消除壓力,快速償還睡眠負債,加速血液遁環,排毒去水腫同瘦身作用,淋巴推拿時的確有點痛,但隨後穿回衫褲,鬆動嘅感覺太正啦。
C Hing , 在 ad 中,她有三種服務,你做那種?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝分享

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝分享