100%女友FEEL-嫩模寶寶-仲有我最喜歡的兩式(附相)

類別: 
名稱: 
網址: 

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼性感QUEENIE離開後,日日都茶飯不思,總係好掛住佢
今日見到有新野,睇AD相都覺得幾啱食,諗住搵多幾件沖淡下....
入房見到嫩模寶寶真人.....精神喎...
皮膚白白淨淨,眼仔水汪汪,仲好嫩口.....
QUEENIE對不起....要暫時忘記你
大家企係到傾陣計先......陪養一下感情.....
殊不知,寶寶靠過黎,雙眼放電,含情脈脈,暗送秋波....咁時不時帶有害羞的笑容....
What the "FUCK"~~~~我又一次跌入溫柔鄉中~~~

我雙唇忍唔住向住她的小嘴親吻....得左...開始碰碰車...接住中車....跟住大車.....
冇錯.....嗰時大家都係未除衫.....成個女朋友一樣......
現在我好肯定一樣野....如果家中的你算是一個宅男.....你一定比佢電到暈~~~
不過我都算半個宅男~~~ .....

接住就大家互除衣服....係到互相挑逗....操他媽的~~~隻鮑好靚...接近"一線鮑"~~~
我已經忍唔住....先試下味先.....寶寶好享受咁比我試味~~~
玩多陣...都係沖涼先啦~~~

浴室都洗得好汗淨....大家覺得我會唔會咁乖雙手唔郁~~~~冇錯~~~我真係咁乖,冇摸佢,只係用手指輕輕專攻她的耳仔。。。
跟住就幫我水蕭....一啖一啖咁....慢慢吞吐....呢種慢法....舒服得黎又可以睇得好清楚她是點樣食腸.......視覺即刻爆燈
吹完再摸下她的小妹.......已經相當濕潤......問她:你好濕啊!!!.....又一次用害羞的笑容攻擊我~~~~~FUCK~~~~

我D死穴完全比佢再三攻擊........真係有D沉沉地.......如果唔係有QUEENIE在前.....話唔定會比佢迷到一塌糊塗~~~~
上床唔洗講,成個女朋友咁同我一齊蓋被子....再由被中攻擊我~~~~上身,耳仔,下體,旦旦.......
我忍唔住了.....要求帶袋.....但冇即刻搞......先食鮑先....

正到~~~條女仲比我食到紅晒面.......主動拉我上黎話:想要~~~~
好啦....時間都差唔多....就比佢啦...
入到小穴里.....又熱又緊.....慢慢一下一下咁抽插.....我好識得憐香惜玉架.....問下佢會唔會痛....等佢全程投入同放鬆....
呢招係可以令到條女再爽D~~~我仍然保持慢速.....時淺時深......
唔係博西老命咁抽插先至會爽.......反而呢種慢速,雙方先至會更加進入高潮狀態~~

結果咪出左囉.....休息下,食枝煙仔~~

當中有個小插曲:沖緊時她的姐妹''瑪莎拉蒂''入黎攞野食.......
見到我赤祼祼好似好HIGH咁
仲主動幫我用毛巾祙身...
''瑪莎拉蒂''個樣都唔錯.....身材都OK.....睇佢呢種招呼相信一定幾好玩....
已經將''瑪莎拉蒂''列入食女名單...

問左寶寶攞左兩張房間自拍相.....想同佢影兩張,佢又唔制......就冇謂令到佢唔開心啦...尊重佢...下次仲要番食架嘛
正來自: iPhone客戶端
回覆 讚好 不讚 使用道具

詳細吸引包告,正

多謝分享!支持呀!

回復 澳門肥牛 #4 的帖子

唔記得,補加

這女的樣子看起來挺正的吧!!

好正,好想試  求集團x信帳號

真係好吸引,多謝ching 詳細report

好正,恭喜ching吃到好野

清純可愛.好正啊

相頭好好

正到爆燈

回復 澳門肥牛 #1 的帖子

多謝師兄分享

師兄做到野

勁呀肥牛兄,自從9仔個網死左,果邊少左好多交流~T.T

好靚女﹗牛兄真識食

manalvin 發表於 2015-8-20 18:48
勁呀肥牛兄,自從9仔個網死左,果邊少左好多交流~T.T

都唔知嗰邊會唔會開番....叫D FRIEND過黎4仔到玩一樣....

nokip 發表於 2015-8-20 19:38
好靚女﹗牛兄真識食

哈哈....大家都知道我相當喜好嗰兩式

正到飛起