樣靚身材正既美少女惠惠,陀地新女下海,斯斯文文,身形好剎食,165CM身高,白白淨淨,散發著青春味道,完全瘦底而好波美乳美籮,苗條得黎好有線條美!

簽到
名稱: W Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43134-尖沙咀-水療SPA-WSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

難得尋日咁得閒,唔出去搵食真係對唔住自己,十幾年老友試過話好,特登介紹俾我,尖沙咀既W Spa Beauty,打電話約實時間,到鐘上去,入房時眼前一亮,一個樣靚身材正既美少女,企係我面前,芳名:惠惠,陀地新女下海,好好笑容,微斯細眼,斯斯文文咁款,身形材好剎食,165CM身高,波亦幾大,目測32B左右,白白淨淨,散發著青春味道,完全瘦底而好波美乳美籮,苗條得黎好有線條美,把聲好甜美,熱情主動同我傾傾計,佢雙手經已不斷挑戲我條橪,令我慾火焚身,去沖涼降降溫...

點知升溫就有,沖時我從後攬住佢,棍頂pat pat,好滑又有肉感,爭D滑入個鮑魚度,跟住有波推前後,夾腸、冰火水中簫,雪雪聲,悅耳又舒服,真係讓我著哂魔!沖好同我一齊浸spa,橪雀奶蛋,錫lin lin,仲幫手按下肩膀,手手腳腳,真係貼心照顧,抵贊!

抹乾身上床繼續來過,我多手調下情兼服侍返佢,指插到佢出水,下面好窄,女友feel十足,??正!到佢服侍我,惠惠系我耳仔又奶又吹氣喘氣,真係夠曬淫夠曬挑逗,舌尖漫遊功力深,由左至右由上至下,遊蕩我身上每寸肌膚,狂奶我敏感位置,AV式高級環保吹,深喉狂吞,猛啜龜頭,識得打圈,頭上下不斷fing,淫眼互望,認真又投入,佢既吹功真係掂,換六九,我乃西來佢吹簫,用舌尖點,撥,壓,再橫掃陰蒂,唔.呀..有反應,睇唔出咁淫噶,佢又係龜頭上吸,深喉幾分鐘,爽到我成身不斷震,好鬼正!

上套先男上策騎,big波蕩漾,大力快速抽插,佢雙手揸住自己對波show俾我睇,淫叫聲伴隨,d西水係咁湧出黎,抽插幾十下轉為女上,觀音坐蓮上下咁un,聽住佢D 呻吟聲,我不斷玩波啜lin來分神,妹妹極度極度瘋狂地上下套弄著小弟弟,叫聲狂野,換玩推車每下入到盡,推車感覺一流,全程啪啪聲,揸住對大波狂推再配合埋佢嘅呻吟,興奮到飆精!舒服嗮~ 趴在佢身上~休息幾分鐘!抖一陣之後女女幫手沖涼,著衫比家用閃人!
good來自: iPhone客戶端
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享

多謝分享

聽落唔錯wor

多謝分享

thank you for sharing

多謝分享

成千鳩幾蚊,不過女女正就冇乜所謂啦

唔錯幾好啊THX!

多謝師兄分享

thx for sharing

掂,谢谢

多謝師兄分享

回復 alaia #1 的帖子

謝謝分享

回復 alaia #1 的帖子

多謝師兄分享

聽落真係唔錯喎。

very nice figure thanks for sharing

多謝分享