[賽後報告] 新女出末!初次下海鄰家美少女,廿零歲嬌小玲瓏,皮膚白滑到滑不溜手,36F純天然真波,清純小野花

簽到
名稱: 冰冰
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/10994-深水埗-樓上骨-冰冰.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今天一心想去找嬌矯,點知她休息,環顧四週,在D室寫住新女,初次下海廿一歲,於是順手按鐘睇睇,看看是否鮮口嘢,望望眼見有位嬌小玲瓏,波幾大腰幼,眼大鼻高高,算是幾清秀面孔,皮膚也見白滑,對波雖不是超給大波,但眼見到起碼36F,我視覺同隻咸猪手,已靜靜起動,想揸想摸她啦!見她那麼純真可愛,我不知不覺入了閘,囡囡比較斯文怕羞,但笑起來很甜,大家吹咗一陣水,有似剛剛相識到培養一陣互有好感那種感覺,見大家都傾了成3個字十五分鐘,有啲心痕想攪,便叫條囡冲凉,她好似有啲怕怕羞地除晒衫,有小小面紅的,撞正條怕羞草超正!一起冲凉,佢可能第一日做,不慣不熟,我就反客為主,幫她洗澡,哇,佢一身白滑溜溜嘅皮膚,對吸手真波彈手得來又好揸,再摸落啲啲妹妹仔,好撚细緊窄,乘機甩多兩手,起這種氣氛下,大家都好有D情侣感覺,我最識惜香憐玉,這麼掂的囡囡,當然要慢慢食啦!沖完抹好身上床,叫她瞓底,我一路由上面食落去玩69,只見她發出一陣陣淫叫聲,再食落妹妹仔處,揾手攪她攪到啲西水不斷流出,見囡囡害羞細聲的叫~好舒服好想要,見這樣之下,大家互舐互嘴之下,開始女下男上,小弟弟入到妹妹仔門口時,在一種非常緊窄而多汁嘅西西之下,不用幾廿下就被佢收音機挾爆著啦!總結來講,條女優點是初次下海,女女清純嫩口,廿零歲,吸手天然真波,斯文白净粉紅提,粉紅鮮鮑緊窄好砌,細細粒腰幼波大,樣貌娟好索爆靚女,嬌嫩的小野花,任何年紀男任都喜歡。
多謝分享
回復 bobking #1 的帖子

樣靚身材正,可以一試
多謝師兄分享

樣靚身材正,可以一試
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
Injun 發表於 2015-8-26 07:38

樣靚身材正,可以一試

小有高挑白滑,短髮後生美女。

長腿初次下海,長腿43寸,索爆靓榇。
多謝師兄分享
正! 謝謝正! 謝謝正! 謝謝
多謝師兄分享
thx for sharing
多謝師兄分享
Injun 發表於 2015-8-26 07:37

樣靚身材正,可以一試

後生白滑,杭洲美少女,妹妹緊窄好砌,多水多汁。
llhk186 發表於 2015-8-26 20:00
正! 謝謝正! 謝謝正! 謝謝

最愛純情美女。
Injun 發表於 2015-8-26 07:38

樣靚身材正,可以一試

憐家少女,正喔。
83lawlaw 發表於 2015-8-27 07:45
憐家少女,正喔。

真得凊纯,听教听話,身材樣貌索爆。
onelive 發表於 2015-8-26 11:19
長腿初次下海,長腿43寸,索爆靓榇。

值得食用。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:12