❤NY 薰衣草❤ 本地美少女 純正粵語 身材樣貌極高質 Top氣質

87 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-8-30 00:05:23 |閱讀模式
名稱: NY 薰衣草
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A20471-尖沙咀-美少女-NY薰衣草.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY力薦美少女最頂尖之一既 NY 薰衣草,睇樣同身材就知係TOP,素顏已經係超晒班,除此之外、呀女既服務一樣係超班 ,有GFF有HEART有服務態度,食完都要比個讚 ,有內在美有外在美、如此不可多得,作為男人又點可以錯過 ,立即CALL AGENT 落BOOKING !

樣貌:10/10,NY 薰衣草,素顏已經係索女一名 ,電眼很有電力,似水柔情,後生妹妹,一個字:靚 、兩個字:索爆  、四個字:正到冇倫
身材: 9/10,34C-22-34,苗條瘦底,皮光肉滑,C級FIRM波波好渣手好好搓 ,波型好靚,有瘦腰長腿,非常正斗
態度:10/10,熱情投入,激情狂野,好貼心 ,我比佢溶晒,我喜歡,情人感覺十足,大車特車坦克車
技術:8/10,含吹奶啜,皆為上級,配合度很好了,有波推水蕭,車牌唔駛考,床上奶耳仔奶LIN R袋吹棍,床上攬住車,好有GFF,女上落力UN,車頭大燈任我搓,哎呀唷(佢呻吟聲超姣 ),男上識收音,邊收邊插邊大車,樂淫淫,狗仔PAT好肉,後抄波波猛咁推,爽到爆!
安排:9/10,順利。是真人,冇調包。NY安排掂一定要多D支持
總結: 9.9/10,接近完美 ,幾可有女神級人馬而服務態度可以好到咁 ? 【NY 薰衣草】果然係名不虛傳,保證係極品

❤NY 薰衣草❤ 身材樣貌極高質 Top氣質 天降神女 名不虛傳Goddess

一開門見到【NY 薰衣草】含情脈脈,眼神放晒生電,幼姐之間,青春無敵,唔笑由至可,一笑就甜到漏,真係人見人愛︴我不得不暗戀女女既身材,有前有後,一除BRA有34C級靚波,堅挺彈手自然,MCOT、100%無添加,好渣手,細雲細的好好啜,真係賣飛佛,有s shape身材,完全瘦底而好波美乳美籮,苗條得黎好有線條美!

呀女房間好企理,我都暗戀佢既好好笑容,先幫我除衫褲鞋襪,跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗,最正就係有波推!佢對34C級波波,係最佳既按摩器,慰藉我背部胸部每一寸肌膚,水蕭夾腸,原來係幾爽,係好唔錯,係我身上磨磨吓,又滑又爽!

沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!換女上,C波彈下彈下,睇到我谷精上腦,唔爆唔得,我忍唔住坐起玩坐蓮響,NY 麗君佢在我上面un,我攬住佢既感覺真係好舒服!全身軟棉棉,好有肉感,un左幾分鐘,我同女女車住就爆左。

我暗戀佢既熱情招呼,熱情又有HEART!加埋NY安排用心,真係要再返食,感受下NY 麗君既GFF!

女神!【NY 薰衣草】!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄fan享

回帖獎勵 +1 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

thank you for sharing

回帖獎勵 +1 元錢