[賽後報告] 淫邪Amy嘅濕水鮑魚,♠♠♠畀我瘋狂勁屌,舒服到有d打尿震嘅feel~~~~~

簽到
名稱: Amy
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22590-上環-樓上骨-Amy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

心郁郁走去屌Amy,淫蕩外貌,情人feel,眼神有種淫邪嘅感覺,聲音嬌嗲不做作,殺死人,即時鳩都硬,幫佢除衫解胸圍,性感波波,忍唔住伸手搓幾搓,勁有彈性,侍浴有波推+水中簫,好撚舒服,急急腳上床,
開波先全身漫遊,環保吹奏非常用心,超群吹功,一路吹一路用對淫眼望實我,橫簫直笛吹到雪雪聲,深喉吸啜,好似av feel,好耐都未試過咁舒服,又玩69食鮑魚,濕水鮑魚,玩咗好耐時間,身心興奮,舒服得又有d打尿震嘅feel,
帶套入戲,女上強攻我,囡囡一對C奶隨着衝擊不斷上下蕩漾,換姿勢又配合,男上狂抽勁插,添加動聽嘅叫床聲,最後企床邊玩狗仔式,囡囡屁股又圓又滑,勁過癮,終於頂唔住,推到落魂快速度推爆!事後有侍浴,畀家用走人。

多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
回復 TouchID #1 的帖子

感謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 TouchID #1 的帖子

多謝師兄分享美女報告!
多謝師兄分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:52