【NY 鮑魚】一品服務 態度稱冠 可食鮑 奶飽 淫過AV 西水四射

83 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-8-30 00:09:42 |閱讀模式
名稱: NY 鮑魚
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A20436-尖沙咀-美少女-NY鮑魚.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

"相熟Agent又有好介紹,當然要支持下。上次試過幾個服務王牌,食過翻尋味,真係幾高質、有素養、硬件極佳、態度亦相當抵讚,雖然係初黎香港做,但明顯有交帶過服務,據説有專人用AV淫片教女孩潮吹絕技,今次呢位「NY 鮑魚」比上次幾位model更加有癡女女友FEEL,大大大大大車 、超級好玩、超有女人味,好比心機服務我、令我happy。硬件超班、軟件更超班、食過「NY 鮑魚」既C-HING相信都會明白、同意我既感受。總結:好能正!

【NY 鮑魚】一品服務 態度稱冠 可食鮑 奶飽 淫過AV 西水四射
女女,「NY 鮑魚」,24歲,在國企做秘書長,表面斯文,内里極淫,今次來港,主要是爲了賺快錢繼續攻讀MBA課程,一入門口見真人就知掂左、淫到出汁,透視裝,露曬點,淫到不行、身高170、S形身形葫蘆身材、C級天然大波軟熟好渣,身上噴曬名貴香水,他自稱個人喜好,好催情,仲要主動車埋黎,我真係JJ扯到行、「絕不是一般の淫蕩」。當然,除了淫之外,女女好有禮貌家教,一入房就見佢好好笑容,態度好好,已經估到佢服務如其他師兄講真係一流,報鐘之後,更加係口水撈口水、脷搭脷咁大車。

我個人認為絕對正過AVの情節,奶鮑魚她好enjoy,正到到無法形容!西水四射,我以爲是風騷多水,這次先見識咩叫潮吹!皮膚好好,極好笑容,好有女人味同氣質。

雖然食飽奶飽,飲西水,確實有一D重口味,但確實,岩晒我口味。
安排冇問題,報鐘後,幫我除衫,拖住我去洗白白,有波推,其間大大大大車,冇要求水蕉,但女女烏低身幫我吹,沖完之後幫我抹乾淨,跟住我幫他奶飽,他潮吹之後,我們繼續然後又係脷搭脷大大大大大車,佢話好鐘意我既muscle,然後又環保吹,錫lin lin,奶袋袋,之後帶套同我做愛,反而做愛有D生手,但反應夠真,下面緊窄多水,幾滿意既一Q。

正爆!服務態度真系一等一,態度超級熱情,沒錯,是非常非常非常非常非常非常非常非常非常熱情,她自己說,服務唔做到客人笑著離開就等於對不起顧客,我對她的敬業精神非常欣賞,還有她喜歡說笑話逗我大笑,真的令我很開心,當然她還有很多道具,天天有不同玩法,LUM LUM都覺得很爽、淫蕩OL「NY 鮑魚」一定要食!

回帖獎勵 +1 元錢

身材唔錯
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

Photo s look attractive

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄fan享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄fan享

回帖獎勵 +1 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

謝謝分享的

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

性感火辣

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

thank you for sharing