[囡囡推介] ♥貌似林青霞♥,一圓多年嚟屌偶像嘅美夢,嘉嘉長長美腿,前凸後凸,鮑魚夠窄,勁好砌~~

名稱: 嘉嘉
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/454-深水埗-樓上骨-嘉嘉.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早前有巴打報料,大發現一仔版林青霞,小弟好奇心重,一於會一會佢,
親身見到囡囡嘉嘉,的確貌似林青霞,可以一屌多年嘅偶像,人生何求,囡囡一頭長髮,襯托佢嘅標緻嘅臉型,有波有籮有腿,上露事業線,前凸後凸,長長美腿,好乎合比例,皮膚亦十分白滑,
侍浴功夫到家,波推前後,磨到腸仔凸起,水中簫,深喉加打轉超正,床戲先錫lin lin,直落大脾內外側,
即時幫我環保吹奏一曲,奶春袋位,口技一流,添加眼神交流,電力強勁,話晒係翻版林青霞,碌鳩受到全方位刺激,搖變一柱擎天,
帶套女上佢主動,豐富嘅天然水,鮑魚夠窄,騎乘好落力,頂到入晒盡頭,搖下搖下碌棍,一出一入,好爽,
男上,望到佢嘅眼神夠挑逗,囡囡盡力配合節奏呻吟,玩足數個體位絕冇黑面,最後直到高潮站,整體感覺我真係好滿意。

多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for sharing

多謝師兄分享

似乎可以

多謝師兄分享

回復 Agduti888 #1 的帖子

樣靚身材正,可以一試