OL. 0062~美麗大眼睛, 相頭好靚, 天真又可愛

身份保密
身份保密  發表於 2015-8-31 21:40:42 |閱讀模式
名稱: OL. 0062
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A20636-旺角-美少女-OL.0062.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位有新女介推,琴日我親身一試,精油按摩服務絕對正! 一定要推介…
入到房,女女好好笑容,勁有星味,高氣質果類,呢d好難搵到,
全走肥,大電眼,長頭髪
女女好細心,一黎先幫我除衫褲鞋襪,
跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗!
佢用對波波,慰藉我背部胸部每一寸肌膚,
水蕭,原來係幾爽,係好唔錯,係我身上磨磨吓,又滑又爽!

沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,
環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。
吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!
換女上,真係正,
忍吾住要邊插邊啜奶,我忍唔住坐起玩坐蓮響,女女在我上面un,
我攬住佢既感覺真係好舒服! 我同女女車住就爆左。

多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 19:22