[賽後報告] ✨✨✨✨新手試刀,一試新女Vicky,大家同為新字派,當新手遇上新女,會發生乜嘢火花呢?

名稱: Vicky
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26411-深水埗-樓上骨-Vicky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Vicky氣質純真,青春味十足,如含苞待放嘅美少女,相信屬於深水埗區難求嘅類型,加上甜美嘅笑容,鬼咁迷人,Body又夠彈性,真係索到啪啪聲,外形攞滿分,性格方面都好健談,好吹得水,吹簫應該亦唔例外,阿囡先細心為我侍浴,玉手捽到細佬硬一硬,我畢竟新手一名,難免會怕羞,但Vicky好似小鳥依人咁,窩心得來又甜蜜,令我放鬆唔少。
床上先為我按摩,萬萬諗唔到,佢嘅按摩手勢咁好,唔係好識點形容,總之就按得舒服,舒服到我差啲訓著,之後Vicky表現無得彈,表現得好有heart,櫻桃小口,由上至下奶勻我全身,令我驚喜不斷,連袋袋蛋蛋都唔放過,非環保吹奏,沒頂吞噬細佬,更手口並用,另加眼神交流,畫面誘惑至極,亦為性愛前增添情趣,新手絕對無法抗拒!
緊接嘅正場,阿囡主動玩騎乘位,細妹窄而緊,識得用腰力+腳力,又騎又搖又磨,我實在爽到不得了,按耐不住配合挺腰向上頂,換玩推車仔,我推佢撞嘅場面,興奮又刺激,最後傳教士位,高潮迭起,新手打咗個冷震衝刺成功。

回復 Fxxkering #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
看來可以
多謝師兄分享
感謝師兄分享
囡囡D腳趾都幾靚 唔知有冇腳交玩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:25