多汁又靚女~LG Noodle~35D Cup 淫底咪神, 表情好正~❤❤❤

身份保密
身份保密  發表於 2015-9-2 20:26:20 |閱讀模式
名稱: LG Noodle
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A20722-尖沙咀-美少女-LGNoodle.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一開門見到女女含情脈脈,眼神放晒生電,
青春無敵,唔笑由至可,一笑就甜到漏,真係人見人愛
女女既身材,有前有後,  堅挺彈手自然,MCOT
100%無添加,好渣手, 好好啜,真係賣飛佛,
女女熱愛運動, 美乳美籮,苗條得黎好有線條美!
冇紋身、冇撈味, 非常抵錫(食)!

呀女房間好企理,女女好好笑容,先幫我除衫褲鞋襪,
跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗,最正就係有波推!
佢對大波波,係最佳既按摩器,慰藉我背部胸部每一寸肌膚,
水蕭夾腸,原來係幾爽,係好唔錯,係我身上磨磨吓,又滑又爽!

沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,
環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。
吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!
換女上,原來湯碗波都可以彈下彈下,睇到我呆晒,真係正,
忍吾住要邊插邊啜奶,我忍唔住坐起玩坐蓮響,女女在我上面un,我攬住佢既感覺真係好舒服!
全身軟棉棉,好有肉感,un左幾分鐘,我同女女車住就爆左。

女女熱情招呼,熱情又有HEART!
加埋agent安排用心,真係要再返食,感受下女女既GFF!
IMG_2850.JPG IMG_2851.JPG IMG_2852.JPG IMG_2855.JPG IMG_2854.JPG IMG_2853.JPG
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

身材誘人

多謝師兄分享

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

多謝師兄分享

多謝師兄推介好嘢

多謝師兄分享

囡囡好正

多謝分享