[賽後報告] ﹌♀♂♀♂環保口爆+顏射派彩----->>>>姣西橋橋,勁有AV Feel,正到無倫,有照片

名稱: 橋橋
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A30802-深水埗-樓上骨-橋橋.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

風騷橋橋,火辣身材,迷人曲線,前凸後翹,靚波靚蘿,白滑膚色,侍浴洗得乾乾淨淨,
囡囡靚波游走我條腸仔,做水蕭時啜到唔停,快感強烈之極,洗完細心幫我抹乾凈身,
上床漫遊全身,真係爽到震,我埋首佢乳溝當中,幫我環保吹奏一曲,輕快吹奏,高級組嗰隻,
吹奏感覺極佳,仲要下下深喉,整條含曬入口,條利識打轉,口活絕技,連續連續鳩頭幾十下,
口技一流,我進入欲仙欲死嘅境界,硬爆上套,起初慢慢搖,快速勁搖,搖到大汗揼小汗,
我亦獸性大發,連屌數個花式,高潮迭起,叫聲連連,表情肉緊又投入,舒服到唔知如何點形容,
進入了高潮位,環保口爆+顏射派彩完事,勁似拍AV片,視覺嘅一級享受,超爽!
清潔完大家攬攬吹吹水,十足自己條女,最後到比家用時間。

多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
回復 theventures #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
thx for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享