[囡囡推介] ≧≦專業推拿都畀我開到大,五寶執到寶,啊囡屌得少,反應十足,泉水猛湧,多到呢............

簽到
名稱: Elaine專業推拿
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A45732-旺角-樓上骨-Elaine專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出來尋歡,我對啊囡嘅要求其實好簡單,認真務實做野,服務好就已經討得我嘅歡心,當然最好揼得吹得屌得,主動又投入啦。
因為周身酸痛嘅老毛病又報到,搵五寶Elaine專業推拿揼揼骨,OFFICE企理及整潔,抵讚~~~
啊囡屬於風騷熱潮嘅類型,聽佢講野就知姣姣地,令人想入非非,唔知專業推拿完,有冇專業搞野呢?
大家吹左陣水就沖涼啦,見有踩骨架,好野,有得踩骨,踩位準同岩力,踩到格格聲,稱佢為踩背精,
到手按時,按穴位力度洽到好處,好舒服,咁佢一邊按就一邊同我傾計,講左好多佢嘅野。
推油集中推背,腰,因為太酸痛,過程保持住力度,佢真係好有心機,我覺得好好,事先大家好岩傾,
好多野自自然然會發生,時間慢慢過,感覺到專業搞野嘅機會愈來愈大,落油同我做BM,之後轉正面,
令我大腦神經刺激不斷,我忍唔住摷佢,搞到佢好興,我一於唔理啦,強行塞條腸畀佢食,Elaine竟然無反抗,
個小口又暖又濕,溫柔咁啜唔大力,雙眼電我,技巧都幾好,我立即提槍上馬,直攻到底,泉水猛湧,
啊囡亦愈來愈興奮,我愈來愈有屌勁,最後臨衝刺嗰陣,啊囡反應十足,狂轟猛炸一輪,一洩如注!好撚正!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

影到腳趾就更好

thx for sharing

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享

good!!!Thanks for sharing ching!!!