◇◆慶祝抗戰七十周年勝利◇◆,一試水玲瓏美人》》lulu,保健養生,疏通經絡,滿意之旅~~~~

簽到
名稱: 水玲瓏
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/20190-灣仔-水療SPA-水玲瓏.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

抗戰七十周年勝利放假,多得偉大嘅祖國先多日假,今次去一去水玲瓏,好近灣仔港鐵站,安排咗技師lulu,唔好真係當佢lulu,身材極具線條美,鮮嫩胴體,夠火辣誘人,配合埋對修長美腿,邊揼骨邊欣賞確係冇得彈,拿拿臨拉lulu入房開賽。
房內有獨立浴室,至於手骨方面,lulu雖然幾後生,但都幾按得,佢一坐低,就主動按呀按,我最喜歡呢種自動波囡囡,積極得嚟又唔會趕住收工咁樣,一輪鬆骨完畢後推油,推得好好,穴位力度洽到好處同算有力,幫我通淋巴,推坐骨神經痛,從而達到疏通經絡,運行氣血嘅作用,用來保健養生嘅良方,先前我講過唔好真係當佢lulu,皆因佢對手真係唔得了,推完油主動發動攻勢,過程服務做足,非常配合。畀我感到相當滿意,沖埋涼畀低家用走人!!
C hing, any recommandation, I want good bone skill one.
謝師兄分享
C Hing, 幾錢落樓?
多謝師兄靚相報告!
LuLu好好喎!!
very nice figure thanks for sharing
又無講價錢..
eftown 發表於 2015-9-3 20:33
抗戰七十周年勝利放假,多得偉大嘅祖國先多日假,今次去一去水玲瓏,好近灣仔港鐵站,安排咗技師lulu,唔好 ...

一定要試
good and thanks for your sharing!
回復 eftown #1 的帖子

Very good ching
回復 eftown #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
可以解甲嗎?
抗戰七十周年勝利放假,多得偉大嘅祖國先多日假,今次去一去水玲瓏,好近灣仔港鐵站,安排咗技師lulu,唔好 ...

多謝師兄好野推介
正丫~搵日試試先
多謝師兄分享

多謝師兄分享

謝師兄分享
可以一試
多謝分享

多謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:56