[賽後報告] Oh My God,36D巨乳技師可兒,唔止手骨掂,胸夾功夫,技術純熟,爽到夾爆!!!!!

名稱: 可兒
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A26429-觀塘-樓上骨-可兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔揼骨放鬆堅係唔得,因為生活同工作壓力實在太大,搞到成日失眠同脫髮,我就黎要爆煲,一於巨乳可兒求救,入到房後,Oh My God,可兒一對36D巨乳,對巨奶連胸圍都包唔晒,搞到我無晒反抗能力......
沖完身佢叫趴上按摩床,身體嘅酸緊部位或穴位上進行推、拿、按、摩、理、分、點、彈、揉、擦、滾、搖、搬、抖、拍、搓,力度夠晒力,穴位準確,當穴位受到刺激後,可兒話身體會產生一些熱感,呢D感應同時會循着人體嘅經絡擴散到人體五臟六腑,慢慢我全身就輕鬆晒.....
大佬鬆完到細佬,可兒集中火力向我下半身發動攻勢,36D巨乳胸夾功夫,夾擊技術純熟,唔使一陣就夾到我慶合合,輕易將細佬夾爆,爽到無法用文字形容。
多謝分享
多謝分享
回復 Agduti888 #1 的帖子

真係咁厲害?試試先!
多謝師兄分享
多謝分享
回復 Agduti888 #1 的帖子

樣靚身材正,可以一試
多謝師兄分享
身材正多謝分享
多謝師兄分享,有機會試試
多謝C兄分享報告
多謝師兄分享
Thanks for sharing!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:44