[賽後報告] 珊珊樣靚女,聲線正,好笑容,目測二十幾歲,小鳥依人型,瘦底,超有女友feel,冰火水中簫,爆精後除套做環保吹簫,蕭到鳩頭都痺!

簽到
名稱: 珊珊
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A29039-深水埗-一樓一-珊珊.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

珊珊樣靚女,聲線正,好笑容,目測二十幾歲,小鳥依人型,瘦底,超有女友feel,35E大靚波,波濤洶湧,對波係咁隊埋黎,嚴重刺激我既眼球,令我好享受!揸住把玩一輪,100%純天然,真材實料,硬件出眾,除衫後鴛鴦洗浴,沖涼細心,冰火水中簫,一面吹對淫蕩眼就望實我不停咁挑逗,水簫吹了好Q耐,唔怕D牙整到我細佬痛,抵讚!沖完就上床,攬攬錫錫一陣,我揸波黎佢chok我碌嘢,細佬已經舉旗問好,波夾腸仔秒速升旗,奶曬全身,錫lin奶袋,環保吹,深喉不斷,吹得好投​​入,添加眼神交流,叫停上套,好主動咁女上,係咁又磨又UN,我就扶住屁股幫助佢磨,睇住對35E大波搖搖下,大奶動盪,不停咁抽水摸住對波,水聲淫聲夠銷魂,後進式狂插猛插,下下鋤到入心入肺,雙手已不受控制地不停探索對波,經過一輪激戰出野,爆精後除套做環保吹簫,蕭到鳩頭都痺,今時今日咁既服務態度,真係冇得彈!
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
thanks for sharing
似乎可以
多謝師兄分享
thx for sharing
多謝師兄分享
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
多謝分享
多謝ching分享
回復 konghkk #1 的帖子

Thanks for sharing!! 多謝!!
謝謝師兄報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:25