LG Touch~ C級吸手波, 白滑長腿, 女友大車

身份保密
身份保密  發表於 2015-9-4 22:59:00 |閱讀模式
名稱: LG Touch
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A20819-尖沙咀-美少女-LGTouch.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:95%似AD相, 誘惑眼神, 可愛青春臉孔, 臉孔好靚~~

身材:160左右高, 長腿model女女, 皮膚好白好滑, 走肥body

技術:高級環保吹, 高級騎術, 前後侍浴, 水蕉, 有大車牌

啲相真係好鬼死誘人, 睇相都想J, 打俾Agent約埋時間, 準時上房見女女, 見到真人好有驚喜, 靚女一名, 著住條熱褲,
白滑長腿又有大波波, 好有一種衝動去奶佢XDDDDD
同女女傾左陣計, 女女主動鍚我咀仔, 我就摸晒佢全身, check下對波, 幾彈手, 又摸埋妹妹同對長腿, 又滑又多汁…我地玩到入浴室, 女女細心幫我沖身, 玩埋水簫同大車, 水乳交融, 好正呀喂!
之後上床玩, 女女偷偷地鍚我lin lin, 再慢慢奶到我JJ, 用條舌打圈, 好有技術, 好爽皮…再用對長腿玩我條JJ, JJ俾佢對腳搞到硬爆, 唯有上套, 女女做出M字腳等我一野插入, 好窄既一線鮑, 先黎女上, 女女用佢高級技術係咁Un, 又係咁叫春, 叫聲好甜好好聽, 之後換狗仔, 摸住佢對長腿係咁推, 推到頂唔住射左.^^^^^^^事後女女同我沖涼同送左個goodbye kiss 我

有波有身材
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
我要食,我要食。
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!
多謝分享
好正,好索,要吉。
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:08