✨✨下一站?——》心悅站✨✨,氣質美女Baby,後生走肥,身形fit爆,揼得又玩得,超正斗,有真人相

17100 元錢 回覆本帖可獲得 150 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
名稱: 心悅站SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/13610-尖沙咀-水療SPA-心悅站SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

下一站?唔係天后,而係心悅站,呢個站唔係普通嘅站,而係雲集美女,優美環境嘅水療站,囡囡叫Baby,氣質美女,後生走肥,眼睛水汪汪電力十足,皮膚白白滑滑,身形比例好fit到爆,同佢吹水,發覺佢熱情爽朗,傾落又幾好傾,全程好多野講,無悶場。

至於按摩方面,開背有功架,一邊開一邊問我邊度攰,唔會死揼爛揼,先舒緩肩膀手臂膊位,有步驟以細緻指力及用㬹作配合,㬹錐背都錐得好舒服,穴位同力度均洽到好處,Baby慢慢按唔會急嘅心態,慢工出細貨,推油亦如是,落油量控制得宜,唔會太油,淋巴穴位準確,令到我嘅身體得到深層次鬆弛,估唔到弱質女子都咁好力,感覺舒服無比,同時亦感受佢玉股坐係我身上嗰種溫暖,享受佢為我推油,有心有力,真係好正啊~!!!話口未完,直落下一part,技巧十分純熟,配合度高,嗰種感覺刺激神經,喔喔~~喔喔~~超正斗,服務得咁好,對Baby讚不絕口,最後埋單+貼士。

回帖獎勵 +150 元錢

師兄知唔知 呢個場有冇陀地?

戰鬥格
一定要試
多謝CHING分享

多謝分享

thanks for sharing, any local girls?

good and thanks for your sharing brother!

我個fd都叫我得閒試下呢間

多謝分享

回復 TouchID #1 的帖子

多謝分享

thanks for sharing, Local or China ?

內容豐富,大開眼界!

thx for sharing

Baby正呀,等我快將再黎

多謝分享

多謝 Ching 分享~~~

囡囡睇落唔錯wor

多謝分享!

very nice figure thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-9 01:47