[囡囡推介] ✔✔✔✔✔師承中南海,{KT雪兒手骨}信心大保證,大師傅級數人馬。

簽到
名稱: 雪兒
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A24143-觀塘-樓上骨-雪兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新仔突然間好有閒情逸致,不如揼個靚骨,爬完文決定一會KT雪兒,少有可以揼正骨嘅選擇,搵佢仲貪佢喺大型骨場出身,「師承中南海」,五個大字畀我信心保證。
目睹雪兒芳容,相頭不俗,加上高高瘦瘦走肥,仲有加上24吋纖腰,身材極具曲線美,又點可以唔捧場呢?
開始先為我踩背,大師傅級數人馬,踩功一流,腳步如燕,靈活無比,識調教力度至啱啱好,同時踩到格格聲,計對訓蟻頸,肩周炎,電腦膊,坐骨神經痛,將d勞捐踩鬆晒。
慢慢落油推油,全身有推到,強大指力,真係夠水力,穴位又準尤其專注推背,肩,腰,力水恰到好處,可以推到我舒舒服服嗰隻,成個人放鬆咗好多。
多謝師兄分享
好!!正!!!
回復 Kidsman #1 的帖子

多謝CHING精彩報告
看來唔差
多謝師兄分享
按多久時間?九十分鐘就真係想試
多謝師兄分享
回復 Kidsman #1 的帖子

多謝師兄分享
c兄~幾錢~幾多分鐘
多謝分享
多謝ching分享
試過一次. 按撚到我痛撚到標哂汗. 其間成撚日話自己點叻點叻. 果次痛撚到連機都無打. 一次就夠. ....
試左,可以說係幾OK(少按真係好痛),60分鐘$350(由入門沖涼走剛好60分鐘),但只part1沒Part2。
多謝分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:04