半年歐遊心得

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

先前留左響歐洲半年 番左香港其實都有一段時間
終於整理好呢篇文 希望可以幫到甘多位朋友
始終相隔左一段時間 可能而家再去d質素已經唔同 望諒解

Ch0 準備工作
成日見有人問邊度有咩食 求人不如求己
同埋始終響外國 有時有d麻煩
推薦以下工具俾大家:
WikiSexGuide
google map, translate and search
板上資訊
當地sex shop 搵local攞料

Ch1 櫥窗囡囡
布魯塞爾 Brussels nord 車站
沿rue d'Aerachot 搵
千祈唔好入內街 平價黑鬼好樣衰 €20
€50 羅馬尼亞 記憶G Cup
有樣有身材 但無服務
------------
阿姆斯特丹 唐人街附近€60
但有價講 €100 半小時
國籍唔記得 但幾靚女 無波
可能係講價 服務一般
望落去太細有機會check passport
兩個都係先俾錢後開波

Ch2 妓院
參考價格: €60半小時 €120一小時
每次唔同 平均每次有四個
最癲試過十個
要記名 見完之後同keeper講要邊個
一樣 俾完錢就入房開波
推薦: 漢堡geiz club
15分鐘€40 30分鐘€60 60分鐘€100 extra服務再同囡囡deal
上樓梯先響一樓酒吧揀女 星期六 下午六點幾去 有十幾個坐哂響到
之後俾錢keeper上房
羅馬尼亞囡囡 C Cup唔算大 但好靚女 service正常
房間企理 囡囡高質 值得一試

Ch3 sex party
倫敦Phoenix Swinger Club
買電話卡即日報名就ok 唐人街搞得掂
其實唔係swinger club 只係sex party
無六條女 只有五個
Lisa有腩 服務公式 樣貌一般
Misha亞洲人方樣面孔 細波但service幾好
有一個係臨時替工 熟女feel 幾靚 但有d串
有一個唔知咩名 淨係記得打假波
最後就係luzia 身材正常唔算勁 樣貌可愛 服務超班
1on1 完美配合 點玩都得甘滯
果轉幾多人下 11男
一開始就全部3p 但都係同一花款 前面含撚後面狗仔
唔好期望有AV花式 好難同其他男人有默契配合
之後慢慢愈來愈少人 有人會早走
好多鬼佬玩兩轉就無氣要坐低 甚至有人要扎住
得我同另一黑鬼由頭玩到尾
全部無套吹 車就唔係個個得
Total派彩三次
第一次俾luzia 第二次怒屌假波妹 第三次lisa同misha一齊打出黎
一王兩后最爽 但講彩數 如果本身當日好多男人都唔洗諗
囡囡ko完一個男人之後會即刻搵下一個
見你無所事事企響到就會問are you alright
有小食同飲品無限免費供應俾你回氣
玩完之後俾錢走人
-------------------
柏林
玩gangbang 一女對四五男 即係多p輪姦派對
同班西人黑人拍住上 入得呢個場真係要主動d搵位入 唔係就變左做觀眾或者汁男
地址好易搵 一出地鐵站就係
無佢講甘多女 得八個 有一個齋dup
質素普通 甚至有呀婆
夜晚多人 有成廿幾個男人 對兩三個囡囡 其他囡囡就響到休息
一有新囡囡入房就會有成班男人湧上去
囡囡一左一右含兩個 之後另外有一兩個男人響旁邊打飛機兼愛撫囡囡
個閪就keep住有唔同人輪流接力插ge 但我果日所見就只有一個呀婆玩後門ok
有個叫connie 樣貌ok 細波長腿 但態度同服務好好
勝在可以玩全日 同埋夠平
下次可試Anosmia
---------------------
布達佩斯dreamland
真正swinger club 唔推薦去
Couples去搵床扑野 single man 淨係有機會gangbang屌呀婆
或者可以試下帶伴侶去玩換妻
---------------------
法國capdadge
著名天體村 重點係有好多間swinger club
雖然同dreamland一樣性質 但我成功響其中一間食到野
響間蒸氣房玩gangbang 不過位女士淨係俾我地玩後門 佢老公就響旁邊做觀眾
其實成個村都係玩得好誇 例如d夫妻會響村入面個沙灘玩野外露出
夠好彩分分鐘可以加入玩埋一份

Ch4 FKK
多謝呢度令我認識了FKK 完全係人間樂土 男人天堂
去左最熱門的oase 但我有時間所以去埋manhattan 都係響法蘭克福
用比較形式一次過同大家講哂兩間

位置: 兩間都唔係響市區 坐完火車都仲有一段距離
Oase坐S5到尾站轉的士 ard€9-10 所有司機都肯定識路
Manhattan就無甘遠 落左火車之後可以行過去 兩公里到

配套: 我會形容 oase係森林中的宮殿 manhattan係工廠裏的別墅
相信大家睇完相就明
硬件大致上一樣 自助餐廳 按摩池 泳池 成人影院 吧枱甘上下
oase大過manhattan好多 但manhattan就個人感覺舒服d
Oase係大到有個籃球架 龍門 乒乓波俾你玩
有成三十幾間房 但夜晚都係唔夠用
所以重點係 我響oase打左兩次wargame
Manhattan都可以玩wargame 但囡囡會視之為extra要加錢
因為真係唔大 仲要無野可以擋住 (不過講真 有觀眾先好玩)

價錢: oase入場€70
Manhattan 就有少少特別 我星期一去 甘啱星期一有優惠入場 結果就€60變€45
入場費可以話係全包甘滯 除左酒精飲品 囡囡 同埋揼骨
囡囡收費兩邊一樣 €50一Q extra例如kiss 口爆等等就每樣€50 後門就加€100
兩邊都有得揼骨 但要另外收費 幾多唔記得

囡囡: 最重要果part黎啦
響FKK 會不停有囡囡撩你上房 但要記住 好囡唔休做 差囡休無得做
同埋我地先有主動權決定同咩囡囡上房
數量方面 oase日頭已經有幾十個囡囡分佈成個場
入夜太多人mark唔哂 但應該有double甘滯
Manhattan就少好多啦 日頭都係十幾二十 夜晚應該唔過四十
質素呢 oase個range好大 完全係百貨應百客 燕瘦環肥 熟女妹妹乜都有
但有七成五都幾好唔差下 另外兩成係我認為不可食用 最後5%就係top girls
Manhattan就簡單d啦 七成唔錯 三成垃圾 唔見有top girls

戰績: 響oase由三點玩到十一點 無辦法要坐火車番市區
出左四Q 第一Q係唔算勁靚但好順眼 佢仲有得kiss唔計extra 幾好service
第二Q就響泳池捉左個囡囡去後面打野戰 近睇其實唔太得 但見肯同我玩野外露出就算啦
第三Q係top girl級數 講緊係不斷有男人搵佢上房 直程係排隊拎籌等做愛
後生 瘦底 大波 靚女 其實已經贏哂甘滯
叫做elizabeth 匈牙利人 oase我唯一一Q玩extra 諗番都真係扯扯地
最後一Q都係玩番野戰 不過係夜戰 囡囡樣同身材幾好 但服務一般 有d可惜
總計70+50+50+100+50=€320
Manhattan方面都係差唔多時間
第一Q屌左個德國妹 又係唔算好靚但好順我眼果種
原先想同佢玩野外露出不過佢唔肯 唯有去成人影院果到做啦
後排有男人坐響到睇戲 其間亦都有唔同人會行過入黎望下甘
我地就響前排開戰啦 玩到最後我直程要佢狗仔式面對面甘望住後排個男人黎俾我屌
有觀眾望住真係刺激好玩好多
第二Q就不得了啦 玩3P
主動approach個大波靚女話想玩3P 佢就拉埋佢朋友黎
靚女叫venus 佢朋友叫hera
Hera無venus甘大波 但個樣係短頭髮笑得好淫果種
入到房就俾兩位靚女問玩唔玩extra 原先唔想因為嫌貴
但當佢地全身漫遊錫哂我全身時 我最後還是屈服了
諗番起雖然都係覺得好貴 但真係好好玩
一個幫我吹時 另一個就會主動坐上黎俾我玩最鍾意ge奶西
之後兩個一左一右甘幫我吹 我就左右開弓玩兩個靚西
Hera先坐上黎 識得縮陰 夾得我好舒服
之後換venus 一插入去 好熱好正 好有名器feel
最後玩多陣就狗仔推爆左venus啦
最後一Q叫Lar 微波 靚女 但態度唔好
嬲嬲地特登大大力甘屌左佢好耐 佢直程痛到捉住我 爽
總計45+50+200+50=€345

最後個結論就係 oase一定要去 manhattan就係可以一試

Ch5 摩洛哥casanlanca酒店妹
跟WikiSexGuide搵食
SheratonCasablanca酒吧
十一 二點就會有囡囡拉客 坐響到等人撩佢飲酒
打扮性感好易認
玩得好貴 差d唔夠錢俾 但最好玩ge一次
你要俾酒吧錢 的士錢 酒店保安疏通錢 同埋房錢
囡囡同我講係話 因為成件事其實係犯法
所以走法律位就係 囡囡都要係"住客"
成件事total港幣三千幾
無套 聖水 口爆 樣樣玩齊 應該只係差肛交
十分詳盡。 都係fkk 最好玩
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ericmakk #2 的帖子

多謝Ching 詳盡報告!我都考慮緊下次歐遊去德國定烏克蘭..

好詳盡, 簡直系SEX GUIDE

Thanks Ching for the details report
Hope I can try them all

thx for the report!!! very useful!

原來咁多師兄食過果條匈牙利妹,我上個月去都有食,真係要走埋去同佢講跟機先有得食
但真係好索好大波,佢係唯一一個我主動話加鐘GE囡囡,話自己鐘意中國人

p.s. 果晚響OASE仲食左一件德國妹(全場應該得兩件,一長髮一短髮),長髮果個好高下,超級大假胸(一定大過D cup,但係手感非常好,淋到好似真波咁),成隻右臂都係紋身,但又係好靚算幾有氣質,呢件又係值得推介

正經驗分享,多謝師兄

回復 ting00000 #1 的帖子

多謝詳盡報告。

好詳細既報告!!
就咁睇,
FKK應該都係歐遊不二之選~!!

正經驗分享,多謝師兄
Good report.
咁睇FKK應該都係歐遊不二之選~!!

Thank you!  I want to conquer Europe!
How many languages do you speak?

回復 Fcukajap #13 的帖子

English only haha
All the girls can speak english

回復 alv123 #7 的帖子

sure fkk is the best!
but if you are asking for some special experience
I think the sex party for gangbang and swinging are really good as well

高手,羡慕死我了。都想有机会玩遍欧洲

Tks very much for the report. German FKK is the first choice.
Any info on Swiss Geneva?

Thanks for sharing! I want to follow brother's step!

missing old days in europe ...especially in milano

Impressive. I don't think I can bang as many girls as brother and you won a black guy👍🏻