[搵囡心得] 胡志明市夜店

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這兩間夜店我是從Facebook 找到的, 像比較高級及女生質素不錯, 不知這裹有沒有師兄去過? 有沒有搵食概女呢? 有就可以去下^^或有那間夜總會有同樣質素???? 11226547_913578755345432_5772635281590442502_n.jpg 11894653_901510119885629_4198942336706571135_o.jpg 11999574_914731301896844_6417810161159751844_o.jpg 12022471_914731411896833_1356294254297836007_o.jpg 12027328_914731538563487_6711335570209291750_o.jpg

Ace Nightclub
https://www.facebook.com/acenightclubhcm?fref=ts

02 Gold
https://www.facebook.com/02GoldClub?fref=ts
那是Disco & Club,那些女女不是坐枱的hostess,是P.R. ACE Club地址如下:21,Nguyễn Trung Ngạn, Bến Nghé ,Quận 1 . Hồ Chí Minh .Vietnam
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 chuchufish #1 的帖子

WoW, so many pretty girls

is expensive......

全部都好正啊!!!

回復 dd.chan #2 的帖子

想問問如果帶呢D 女走會唔會貴到飛起..

回復 dd.chan #2 的帖子

呢度可以點玩法呢?

美女如雲  

講明是P.R,是不可帶出街的hostess,分別在此!她在場內是服侍客人飲酒,推銷酒水,不能坐枱,亦不可與客人有身體太熱情接觸,下班後出不出場是私人事,公司不能干渉!P.R一般薪金不高,收入全靠客人俾小費,若然你能溝通的話,相信可以同女女傾價,彼此O.K,就掂囉!但不是明買明賣的交易,可能食蕉.因為女女有權揀客來做.

第一張相左2那個真係正到冇朋友

回復 dd.chan #9 的帖子

Mr. Chan, 那胡志明市的夜總會有沒有上面d女咁高質呢? Thanks

ACE認是蠻多拜斤的在這出沒

這些只能看不能食呀

Paolo912 發表於 2015-9-17 02:13
這些只能看不能食呀

追女仔不能太灰,囡囡只能看不能食(咁又誇張啲),若然有心溝女嘅.有時間+有錢,加上識小小越南話,都可以識到你心儀的女神.又順便回chuchufish師兄(那胡志明市的夜總會有沒有上面d女咁高質呢?)看囡囡每個人角度不同,不過我只能說,1127KTV(fortune 2)有部份囡囡的水凖可比美图中的P.R

回復 dd.chan #14 的帖子

謝謝師兄, 等我安排一下行程

dd.chan 發表於 2015-9-17 14:20
追女仔不能太灰,囡囡只能看不能食(咁又誇張啲),若然有心溝女嘅.有時間+有錢,加上識小小越南話,都可以識到 ...

thanks for info

What a nice club! Thanks for sharing!

good report, thanks for share

回復 dd.chan #14 的帖子

師兄,近日準備去越南,可否PM Fortune2的信息or mami聯繫方式,謝謝!

真係好正啊!