Yuki千呼萬喚始出來 溫柔女神 附真人寫真照兩張

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說今次都唔係第一次搵yuki,不過係佢放假之後第一次,講靚我個人認為佢係全場最靚個位比安琪還好一點點,可能係個人眼光既問題,有樣有身材夫復何求?
唔講無謂野,yuki按得越黎越好越黎越用心,依個係我最鐘意既地方,當然同靚女一齊點會只係享受按摩,相聚次數多左,話題越黎越多,睇個樣以為佢係比較cool那種,但其實yuki係一個開心果,而且做係一個優秀既氣氛制造者,每次我都好鐘意見到佢笑,可能我有小小鐘意左佢掛?誰知曉?
談天說地,談談妳心中的夢,每次妳都會追問我夢想的生活,但我只係好應酬咁講,咪好似一個普通人咁,夠食夠住夠玩就算,可能妳會認為我同條咸魚無分別,但其實……
     【如果有一天 我回到從前
                回到最原始的我 你是否會覺得我不錯】

我真係同條咸魚無分別,每日返工放工得閒就出黎玩下,唔會去諗野,唔會同人去溝通,每次你都會同我講,你咁識講笑,你女朋友一定好開心好幸福,但其實……
     【當你的眼睛 瞇著笑 當你喝可樂 當你吵
               我想對你好 你從來不知道 想你 想你 也能成為嗜好】

我真係好想同妳講,每次同妳一起的時間,那短短的90分鐘,我已經當作妳是我女友,但其實……
             【也許空虛 讓我想得太多 也許該回到被窩
                          夢裡會相遇 就毫不猶豫 大聲的說我要說】
我每次係最後既時間都特別享受,因為你的溫柔令我有女朋友既感覺,妳輕輕的聲音,驕人的身材都讓我愛不釋手,好想好
         【 我想對你說 卻害怕都說錯 好喜歡你 知不知道】
          【 如果有一天 夢想都實現
                         回憶都成了永遠 你是否還會 記得今天】

記得有一個傻小子曾這樣的喜歡著妳

回帖獎勵 +99 元錢

師兄已沉艘 ?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +99 元錢

thanks for sharing ching

回帖獎勵 +99 元錢

D衫"娘"咗少少,不過有波有蘿,可以一敍

回帖獎勵 +99 元錢

多謝CHING分享

回帖獎勵 +99 元錢

thx for sharing. 多謝CHING分享

回帖獎勵 +99 元錢

多謝CHING分享

回帖獎勵 +99 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +99 元錢

回帖獎勵 +99 元錢

又幾好身材wor

回帖獎勵 +99 元錢

Thank you for your sharing

回帖獎勵 +99 元錢

多謝C Hing分享

回帖獎勵 +99 元錢

good and thanks for your sharing brother!

回帖獎勵 +99 元錢

thx for sharing

回帖獎勵 +99 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +99 元錢

回復 一舊叉燒 #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!

回帖獎勵 +99 元錢

Good body shape,
Like to meet s
soon,
Tks for report.

回帖獎勵 +99 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +99 元錢

Thank you for your sharing