[賽後報告] 大波妹杏子漲爆的乳房,令我眼都凸埋,波推,夾腸,水中蕭,環保吹簫,六九,口爆,細妹天然水供應,真係好屌到佢好爽,附送空姐,護士,學生,OL裝製服誘惑

簽到
名稱: 杏子
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/7854-上環-一樓一-杏子.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日收工後過海去搵女餵細佬,興隆樓見到大波妹杏子,三點式見面,靚女氣質,笑容好sweet,漲爆的乳房,南北半球隊住我對眼,令我眼都凸埋,線條玲瓏浮凸,非常誘人,白滑身材,滑溜皮膚,入閘後幫我除衫時KEEP住笑,不時掃我JJ,到佢除,D級堅波,唔會墮,粉紅lin ,攬住佢揸波波,真波彈手又滑手,任揸任摸,過足手癮再一齊去沖涼,有前後波推,美乳夾腸,細妹縫隙磨JJ,水中暖蕭,AV式吹奏,吹功了得,橫笛直簫,吹到碌野頂天立地,今次差d忍唔住要爆。上床送上莞式漫遊全身,真係又痕又癢,軟熱舌尖舔黎環多一次全身,勁爽,錫lin頭,錫全身,啜春袋食毛蛋,運動花式環保吹,先用利尖撩龜頭,條利又會係龜頭處打轉圈,左右開弓利尖襲擊龜頭,快速上下吞吐,全程鳩不離口,六九互吹,我瀨錫鮑魚,佢繼續含橪,送瀨蛋蛋兼啜袋底,越吹越快,爭D走埋火,立即帶套,拉開佢雙腳插入去,濕潤的隧道,鮑魚夠窄,豐富嘅天然水,唔通我我條野夠粗夠長,插得佢爽,令我此刻好有大男人嘅征服感,後尾試下後入式,身體嘅抽動配合,淫聲跟隨,令我吊得更加瘋狂,屌到啪啪聲,條鳩大力猛插出野,舒服曬。 。
thx for sharing
多謝分享
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
正丫~搵日試試先
多謝師兄分享
莞式漫遊全身,,,正
多謝ching分享
多謝大大分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-8 12:43