[賽後報告] 同阿美激玩2次射精,一次水中蕭口爆,一次屌西後再環保口爆,正撚到爆!兩Q家用只收五百,平靚正!

簽到
名稱: 阿美
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27171-荃灣-一樓一-阿美.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

淫蟲上身,谷精上腦,條鳩周身痕,咪走去食女,網上見到阿美買一送一,500蚊可以屌2Q,任揸,任啜,任奶,任舔,唔會黑面,絕不催鐘!約定後準點到,見真人淫蕩嬌娃個樣,性感身段,惹火尤物,前突後翹,愛美神飛彈,引死人的雙峰,一對令我頭痕鳩又痕嘅大大波,加埋我條長腿,Model身材,好笑容又nice,一路傾一路手多多熱身過後開始車,邊車邊揸波,爽到我情亂意迷,除衫後相擁去浴室玩,用波波推我身軀,主動乳膠,夾到細佬好鬼實,水簫,爽快將碌嘢吞曬,深深淺淺,口水聲+雪雪聲,真係high到系佢口內爆精,真有D意態淫亂嘅感覺!

上床後淫蕩眼神互望,邊錫咀邊揸波,好鬼興,摩打利漫遊暈全身,果然好舌功,又錫LIN,又奶蛋,啜鳩頭,毒龍鑽,條俐入得好深,我當堂還以顏色使勁啜佢lin,撫摸佢鮑魚,搓到鮑魚出水,啲水多到我手都濕左,轉六九互含,之後玩到洪水爆發咁制,直笛環保吹奏,愈吹愈快愈有feel,吹到索索聲,爽到震,上套先坐蓮試騎功,好主動,大奶+幼腰激搖,好似去玩激流咁,揸波卒蒂,淫聲大作,即叫stop!換男上揸大波波黎吊西,細妹緊窄,隧道短,全方位配合,腰力又好,仲可以反UN番我,最後提示佢我想環保口爆,見到d豆漿係佢嘴角流出黎,正撚到爆!兩Q家用只收五百,平靚正!
thx for sharing
多謝師兄分享
多謝分享
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
可爆兩次,,正
影到腳趾就更好
回復 koulok #1 的帖子

Thank you for sharing.
多謝師兄分享
多謝師兄分享
搵機會食吓先來自: iPhone客戶端
邊車邊揸波.我最Like
唔錯唔錯 多謝C兄分享
多謝分享
多謝分享來自: iPhone客戶端
多謝師兄分享
多謝ching分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區