[手機/平版] 大 支 雞 蟲 師 兄,我 又 換 咗 雞 喇! (~^o^~)

5 v+ C. T& }" ~; z% x% BX2,牙石食電同個UI有小問題,一直都解決唔到,不過又勝在一部機可以用多個使用者,可以一機用幾個微信同其它APPS
回覆 讚好 不讚 使用道具

uncle pak 發表於 2015-10-11 17:19 4 a; H" z9 L7 I0 G) i4 i
相機解像度好差下,回到三四年前咁
* J) d! z1 J* x

* h$ k. P5 ^* z7 h影得好叉咩? (~^o^~)( v3 E. D7 U6 n6 \3 M# _

6 t# D: C! r) D9 s
$ T4 U) A7 A, o

登錄/註冊後可看大圖
  \0 |: _. m6 \& w* [" Q

/ r7 f# M/ q# k" L

2 s, x$ f6 L- D6 u, K9 Z
(~^o^~) 發表於 2015-10-23 01:39 3 K( Y. f3 e8 W$ Q4 R: d, [
影得好叉咩? (~^o^~)

/ q8 U) Q0 ^9 J  O( a- R  N) e! k( ]. W
一分錢唔算最差,只有更西

(~^o^~) 發表於 2015-10-23 01:39
% p) Z$ X3 f1 h  t+ G/ Q) x3 k影得好叉咩? (~^o^~)
! n, {+ C" F( K$ v+ B
你不如下次用四台既上傳,500k樓下就無問題

好似唔錯,一千多元