毛澤東曾經要求蘇聯老大哥;向中國投下原子彈!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

毛澤東在<毛澤東(內部)選集 >的驚人講話。

毛澤東在講話中提到:第三次世界大戰如果爆發,他會建議蘇聯假裝坐壁上觀,由他來帶領中國人民 把美國軍隊吸引到中國戰場,然後假裝敗退,逐步把美國軍隊引入中國大陸,當美國將主力軍隊投入中國戰場後,毛澤東請蘇聯向中國戰場突然投射原子彈,將美國 主力軍隊一舉殲滅在中國的戰場上。這樣,中國可能會死掉四億人口。但是用中國當時三分之二人口的犧牲,換來一個所謂的大同世界,毛澤東認為是值得的。

而赫魯曉夫在其回憶錄中;亦有披露此事!

登錄/註冊後可看大圖

有冇咁 "能on9" 呀? 到時候女女 D Bra, 底褲, 黑絲襪, 滿天飛, 場面一定好壯觀!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

好彩沒有發生

抵後來韓戰中;美帝炸撚死佢果個仔二世祖毛岸英!報應!

毛澤東是古今中外的大魔頭!

momomo1997 發表於 2015-10-3 11:54
毛澤東是古今中外的大魔頭!

就算喪心病狂如希特拉都冇話過向自己民族下毒手!

中國大陸還要將這魔頭印在銀紙上;真係有排衰!

大吉利事!

無賴階級專政 發表於 2015-10-3 12:02
就算喪心病狂如希特拉都冇話過向自己民族下毒手!

中國大陸還要將這魔頭印在銀紙上;真係有排衰!

而家毛像係用嚟僻邪架,
因為冇嘢邪得過佢!

momomo1997 發表於 2015-10-3 12:07
而家毛像係用嚟僻邪架,
因為冇嘢邪得過佢!

係呀!好多大陸佬掛個魔像響車頭;但如果佢地諗深d;等於放隻豺狼入屋治鼠;最終人鼠都會冇命。

回復 無賴階級專政 #4 的帖子

毛柒公條仔系1950年炸死.....赫老嘵夫是1953年在上台!  喱條仆街是人類史上最偉大的魔頭!  用佢做銀子肖像,,,便知本朝有幾仆街!

CHIU Mo 發表於 2015-10-3 12:16
回復 無賴階級專政 #4 的帖子

毛柒公條仔系1950年炸死.....赫老嘵夫是1953年在上台!  喱條仆街是人類史上最偉大的魔頭!  用佢做銀子肖像,,,便知本朝有幾仆街!

赫魯曉夫在其回憶錄中有披露此事;但毛澤東在何時要求蘇聯向中國掟原子彈;就未有確實日子;韓戰前或韓戰後?

赫魯曉夫回憶錄只係佐證;與毛的主張無關。

第ニ個執政者未必會咁做,但老毛呢個喪心病狂有咁嘅心思,我絕對相信。

伊凡 發表於 2015-10-4 00:23
第ニ個執政者未必會咁做,但老毛呢個喪心病狂有咁嘅心思,我絕對相信。

毛澤東滾過咁多女人;其實佢係咪梅毒上臘;搞到咁顛?

無賴階級專政 發表於 2015-10-4 00:30
毛澤東滾過咁多女人;其實佢係咪梅毒上臘;搞到咁顛?

咁要掘佢絛C出嚟驗驗先知囉......

回復 無賴階級專政 #1 的帖子

未聽過,但係真都唔出奇。剛岩聽到這節目,最後介紹本書講毛魔,start from 1:34:10。

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

https://www.linkingbooks.com.tw/LNB/book/Book.aspx?ID=161214

登錄/註冊後可看大圖

伊凡 發表於 2015-10-4 00:36
咁要掘佢絛C出嚟驗驗先知囉......

聽講果陣老毛想搞邊條女;邊個條老婆都得;但係好多被佢搞過的女;之後下面都要睇醫生;唔係佢太勁;而係生三角蝨之類;根據毛澤東御醫李志綏的洩露;老毛包皮過長兼係包莖;佢又冇沖涼習慣;真係藏污納垢!

佢條屍因為新中國就有新封建主義;但係駕崩;一樣無人擅出主張點處理佢條咸魚;到左有人醒起要將其防腐;已經腐爛透頂;蘇聯專家都搞唔掂;唯有整個臘像代替佢!

伊凡 發表於 2015-10-3 08:23

其實渠既願望係有機會實現:美帝曾經考慮在韓戰用原子彈,不過杜魯門在四十年代開始,已經要永遠做中共既大恩人,當然否決啦!

intermezzo 發表於 2015-10-4 10:05
其實渠既願望係有機會實現:美帝曾經考慮在韓戰用原子彈,不過杜魯門在四十年代開始,已經要永遠做中共既大恩人,當然否決啦!

美帝會響任何地方投放原子彈,除了美國本土。共匪除了敢於投放原子彈於大陸本土及港澳台,其他地方都不敢。

無賴階級專政 發表於 2015-10-3 10:25
毛澤東在的驚人講話。

毛澤東在講話中提到:第三次世界大戰如果爆發,他會建議蘇聯假裝坐壁上觀,由他來帶 ...

689 秉承毛主席遺訓:

登錄/註冊後可看大圖

gmen75 發表於 2015-10-4 10:20
689 秉承毛主席遺訓:

其實老毛講的:中國人太多,不鬥不行。

其理由响邊度?

無賴階級專政 發表於 2015-10-4 11:13
其實老毛講的:中國人太多,不鬥不行。

其理由响邊度?

1. 共產黨當政之下﹐無足夠資源養晒
2. 愈多人愈多刁民﹐愈難統治
3. 與天鬥﹐其樂無窮﹔與地鬥﹐其樂無窮﹐與人鬥﹐其樂無窮﹗

所以後來要搞出人為大飢荒等等