W Spa Beauty豪華裝修,環境優美,主打陀地靚模幼幼,全部樣靚,身材高挑, 駐場囡囡全港最多最索!包你食過返尋味!

簽到
名稱: W Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43134-尖沙咀-水療SPA-WSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上網見到W Spa Beauty豪華裝修,環境優美,主打陀地靚模,全部樣靚,身材高挑, 駐場囡囡全港最多最索!又有咁多勁爆服務,我又點會錯過啦,book定後準時去到,老闆極力推介新下海2日嘅小S,陀地幼幼,19歲,乖乖女,真人青春嫩口大真波,瓜子麵型,鼻尖挺挺,大眼有神,性感嘴唇,很有清潔健康感覺,165CM身高,長美腿加埋皮膚白滑,細佬已經硬曬,入房即刻攬埋一齊,你抽下我水我又抽下你水,好好玩,好主動同我細車,幫我除衫除褲,一雙大乳跌咗落黎,引唔住揸大波,白滑真波,(絕對真波)錫lin lin,搓佢只西,佢都好好配合,唔會黑面,抵贊!沖涼波推互磨,水中簫溫柔吞吐,迷死人嘅電眼放電望住我,幾乎俾佢條靈巧舌頭攻陷,好彩定力夠格,爭D口爆系佢把口(其實都射左少少,佢應該都知,不過佢都無黑面)呵呵呵,乾身上床,全程挑逗誘惑,好卵刺激,蘭花手好溫柔,投入調情,啜鳩奶袋由左至右,冇偷懶唔求其,頂級環保吹,技巧一流,好俾心機同滿足我嘅需要,淫蕩眼神交流,好有女友feel!仲可以玩69,鮑魚仔真係極品,愈摸愈出水,急不及待大戰即開,最開放嘅姿態,迎接我大力嘅抽插,小S好興奮,搏命錫我條頸,錫我Lin ,比較之下小弟經驗自然比小S豐富得多,年輕反應真實及經驗淺爽得佢死去活來,吊到佢典床典席,呻吟聲叫到拆天,窩心又溫暖,好快派貨,細心清潔細佬後再一齊沖涼,之後吹陣水,最後出去比家用閃人!
11.jpg 12.jpg 13.jpg
回復 kokkokk #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
揾日要去試試
多謝師兄分享
very nice figure thanks for sharing
呢個場真係睇下邊日賽馬會贊助下,
入去爽爽先
回復 kokkokk #1 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享
多謝先啦。
多謝分享
thx for sharing
多謝師兄分享
好好配合,唔會黑面,抵贊!
多謝師兄分享
多謝ching分享