[賽後報告] 淫蕩無敵姣西JJ銷魂吹奏,能讓天下男人爽番天

名稱: J J
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A28203-深水埗-樓上骨-JJ.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前一日做定功課, 睇定幾位囡囡之後.. 今日中午就出發去目的地...
真係好熱..熱到溶咁濟..
酷熱既天氣令小弟不能再繼續四處洗樓..
所以就選定我既首選目標jj。

上到去門口已經貼哂jj既相.. 按鐘,
一望, 果然係一名青春少艾,細細粒勁好波, 白滑肌膚

入到去jj就湛水俾我, 好細心! 加分!
原來jj都係岩岩番~
換言之小弟係jj今日第1位客人

之後一齊去沖涼,仔細洗淨全身,又比心機做野,有波推前後,靚囖推磨細佬,小弟弟好幾次都差點滑入佢個西洞,果刻真係好有衝動想將佢就地正法tim,水中簫夠嗮深喉,小弟弟已行升旗致敬之禮,仲射出少少精液,不過佢都無黑面!正!

part1..幹身上床,叫我趴住訓,先開背,力水好好....背,腰部照顧多d,dup得認真和夠力,果然大場出身係唔同d!!手指按背部都響到骨,我最LIKE,比佢DUP鬆曬,推油好舒服,精神都鬆馳左好多,雙手熱辣辣咁推推大俾內側,前列腺,推到真係不得了,好鬼爽,跟住拎對波頂住條鳩,幫我錫lin又奶蛋,漫遊完一大輪再笑淫淫一口含實JJ環保吹,高級吹奏,一路吹時一路奶袋底,好似AV咁,無得頂,差d想口爆佢!

part2..過程最、最、最令我難忘嘅就係jj超淫蕩的古典勁爆吹奏,雪雪聲蕭到我碌嘢硬曬,慢慢溫柔咁啜,下下深喉,認真冇得頂,令我碌嘢血脈翻湧,如箭在弦,手同時向我小弟弟發動猛烈進攻,先摸三角位的袋袋和屁眼,真係high到爆,佢對奶壓落嚟錫我LlN,真係好有壓迫感,冇得頂,我當然唔客氣掃到佢兩粒提子硬晒,反轉壓低佢食佢奶奶,再擵下佢條縫,嘩...下面又濕又熱嘅西水如噴泉般湧出,於是帶套上馬,男、女上下狂扦勁抽一輪,節奏緊密,真正又搖又un,西水愈來愈多,叫床聲、啪啪聲就像一首美妙的音樂,從慢到快而令我瘋狂,推至啪啪聲、叫床聲如音樂般全天然原唱,令我舒服到極點,好刺激,最後衝刺把子彈全部射比佢,啊。爽晒!!

最後俾錢鬆人, 佢拖下我手仔之後就走嚕。
總括黎講絕對抵食.. 全程冇吹過鐘!
有機會仲可以再戰⋯⋯⋯

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
多謝師兄分享,講得我身癢添
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

thx for sharing

回復 水屁哥 #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!