♥NY 彩虹♥最新到車模♥46"長腿誘惑♥完美BODY♥幼腰巨乳♥

87 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-10-8 00:10:32 |閱讀模式
名稱: NY 彩虹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A22235-尖沙咀-美少女-NY彩虹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

♥NY 彩虹♥最新到車模♥46""長腿誘惑♥完美BODY♥幼腰巨乳♥

樣貌:4.5/5 MODEL FACE!索過明星/靚模!
身材:5/5 ♥♥♥♥♥ 172高!C-D CUP 大波+46幾吋長腿,無敵身材!!
性格:5/5 溫柔率直
服務:5/5 有技術有耐力
態度:5/5 友善骨子里淫蕩 NY出品,比屬佳品!
價格:5/5 性價比一流, HG價食車模
安排:5/5 無調包 有禮貌

一開門,哇!真係有幾番星味…直頭似去左車展既車模,車模嘅樣子加上高佻嘅身材,入咗即刻報鐘…閒談兩句當然就快快趣解甲沖涼啦……然後就邊笑邊Body漫遊…在我要下嚟多個殺死人嘅笑容就開始水簫…嗚……囡囡吹得好快,成支小DD由頭啜到底,奶一奶、吸一吸幾乎想爆,NY出品,比屬佳品!忍唔住捉實佢個頭頂多幾下就收返支槍免得走火…然後立即乾身上床做大爺。

囡囡上正場,佢一放把頭髮落嚟當堂勁Wild,一副想食咗我咁係咁奶我Lin,我立即還手吸實佢對彈手波,不大不細,CUP哂手,軟熟真波。我從床欣賞到囡囡食腸仔個畫面真係好High…兩條肉虫光脫脫真係好鬼興奮,唔叫唔停口,見NY又有美女推介,一定要支持下!我就死忍爛忍睇下邊個先認輸,可惜小DD唔生性,比囡囡條脷720度來回幾轉打圈就頂唔順…摸住她超長美腿側邊入,♥NY 彩虹♥原來閪窄,好好吊,食住超靚天鵝脾特別興奮,拍床叫停就立即上套插返一千幾百下…如是這!派彩…一注中幾百億比咗♥NY 彩虹♥了!

送上臨別囡囡相,如果囡囡肯同我出街就好…一定好多人羨慕,呵呵呵!

172高!C-D CUP 大波+46幾吋長腿,無敵身材!HG價食車模 四十幾吋長腿車模 好砌指數爆燈

必食極品!"

回帖獎勵 +1 元錢

Pretty lady with body shape!! Thanks for sharing bro

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

佢條脷好似想...

回帖獎勵 +1 元錢

高佻身材

回帖獎勵 +1 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

咁正, 就必須要去一試啦,哇哈哈哈~~~

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享