[賽後報告] 青春嫩口嘅洋洋,可愛迷人,對眼水汪汪,天生含撚吹簫咀,35D大肉球,皮膚好滑,鮑魚好緊好窄,好濕好潤滑,全天然收陰機,你一定要試下~~~

簽到
名稱: 洋洋
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A26653-元朗-樓上骨-洋洋.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去之前打電話booking定,開門見到洋洋青春嫩口,可愛迷人,瓜子口面,鼻尖高挺,長髮飄逸,對眼水汪汪,天生含撚吹簫咀,35D大肉球,皮膚好滑, pat pat渾圓,正!主動幫我掛背囊,脫衫除褲,一齊泡泡鴛鴦浴,發揮互愛精神,相互搽勻沐浴乳,大波全身推+夾腸仔,好快細佬一柱擎天,水中蕭,又奶旦又食袋,支野俾佢吞曬,真係happy過癮,幫手幹身,訓系床度等佢服務,首先波波BM,皮膚滑得黎又好白淨,跟住由上至下奶錫,啜袋袋,玩荔枝,奶曬我敏感位置,好落力,再含我火紅肉棒,野野深喉,仲要條利喪瀨龜頭,舌頭又使勁咁打圈,簫功一流,期間又玩咗69,我有我瀨西,佢有佢環保吹簫,大家好有默契,啜鮑魚,時快時慢,真係爽到爆!上套做野,男上渣大波吊西,細妹好緊好窄,好濕好潤滑,唔喺講笑,我愈插愈有,細佬硬到不能再硬,女上騎我一輪,大波上下狂fing,好養眼,feel到個身有d抽搐咁震,妹妹夾下夾下,大家都好橪high,無耐就射精完事,果種激情真係正,一時三刻冇辦法平伏到!
絕對支持…好囡囡!
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝分享
多謝師兄分享
回復 yanhua #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
多謝分享
多謝師兄的分享.
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 12:17