((FS18)) 明星級~~狂野高挑美人, 36C大波波激戰數十回 Excellent

身份保密
身份保密  發表於 2015-10-9 12:50:12 |閱讀模式
名稱: FS18
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A22132-尖沙咀-美少女-FS18.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

C (8).jpg

C (6).jpg

C (2).jpg

呀女狂野又高挑見到真係口水都流埋
激玩指數什高~~ 約好時間食完飯,出發
見到靚女姐姐佢笑笑問OK唔OK,佢笑得咁甜咩,即克除晒衫大車特車同去沖涼先佢仲主動過我 ,而且都幾有波地,有波有籮~ 對眼仲電力十足,攬到我暖一暖, 佢真係好熱情。
沖洗都好只細,又有水簫,又有BM,出哂水  出到去佢先serve我,由頸錫到下面,佢反番我轉頭~起哂咁幫我吹,睇樣真係唔覺佢既吹功都唔錯,做野好俾心機,忍唔住要上套入去。
同佢大戰數十回, 下面暖濕又緊, feel到出哂水

佢仲好好反應 全程車住做,好快爆左。真係好正~服務仲好好~~可能會番食!! THX

C (107).jpg

C (5).jpg
多謝師兄分享
回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:54