##FS22## = 新到!! 熱情可愛 + 動感迷人+ 可愛到爆

名稱: FS22
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A22136-尖沙咀-美少女-FS22.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

BODY:4.5/5
FACE: 4.5/5
SKILL4.5/5
OVERALL 4.5

過程:忙裏偷閑上網望到相頭都好似幾好就打去BOOK,去到即時上房一開門見到樣子都幾順眼就關門,囡囡用甜美嘅聲音同我傾左陣計,笑起都幾甜,報鐘後開始幫我除衫,又捉住我隻手除佢D衫 ,入去沖涼,好細心咁慢慢同我洗,主動跪係到吹水消,吹功唔錯,不時望下我  ,抹干個身出返去繼續,上到床我同晶霞,車,搓下對波,一手搓晒,卒妹妹,卒到起水就停,等佢服侍我,由頸開始鍚暈全身,再整埋個深喉環保吹,瀨袋連食蛋,好舒服 ,熱完身上套正場,先女上,囡囡騎功都幾好,落力咁前後搖,轉左一兩個,最後男上,囡囡係叫咁到叫,搞到我更硬,加速插完事!!沖個涼,傾陣計比低家用走人,走時有GOOD BYE KISS

多謝師兄分享
回復 中國淫動 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!
多謝師兄分享相片,車住做!
多謝靚女分享
thx for sharing
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 01:07