[吹水] 有感而發,切勿輕易沉船!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟出泥玩都好幾年,老手唔稱得上係,不過各種形式既玩囡多多少少都試過
因為我個人係比較重感情多少少,所以我可能會被其他人較容易沉船,不過呢件事一定唔會發生係我身上~
我出泥玩,樣貌唔係我考慮既重點,而服務同態度先係對我最重要,即使樣貌差D,我都唔會介意。
其實絕大部份既沉船,我唸都係因為個FEEL好,樣貌差,黑面,你一樣會覺得跌錢
所以去141,我都好少會有咩感覺,因為你同囡囡相處時間太短,唔會有咩交流,所以就建立唔到任何感覺。
令我有更好既感覺通常都係香港既usb/大陸既技師,一陣時撞到有D技師真係可以比到D類似女朋友既感覺你!
STOP! 去到呢到,可能你會有d沉船FEEL,但記住,呢個囡囡其實對個個客人都係咁。如果佢咁就做左你女朋友,咁佢咪有千千萬萬個男朋友
出得泥做既通常都係不折不扣既世界女,佢地比到一種你係唯一既感覺,講盡好多好岩你聽既說話,為既係?自己估
無可否認,當我撞到一D比到我好好FEEL既囡囡,我都會有D沉船FEEL。不過,第二朝訓醒既時間,亦都係呢個沉船FEEL要醒既時候。
唔單止係自己醒,條女就更加醒!琴晚所講既好說話,不妨試下WECHAT囡囡,我唸佢地都仲會應機既,不過通常應機既都係好簡短,好明顯係唔想同你傾既感覺
所以,係度希望各CHING真係唔好沉船。唔好再為呢D街外女死纏難打,買咩買咩比條女哄佢地啊。浪費自己既時間,不如正正經經搵番個女朋友,真正最好FEEL既其實係女朋友先搵到
覺得囡囡好既,下次MARK佢鐘/搵番佢囉,總之呢度開始呢度散,永無下文,先係出泥玩既真理
非常認同,留精不留情
回覆 讚好 不讚 使用道具

切勿沉船就夠啦,唔需要分輕唔輕易。

切勿沉船

回復 小女女 #2 的帖子

CHING你都好有道理!不過我唔能夠否認有CHING會同囡囡成為密友既!

切勿沉船

沉船等如慢性自殺

回復 yuen0620 #1 的帖子

I support your suggestionX2

十分贊同師兄所言!不要覺得自己是特別的一個!只是自己一相情愛情願的!

謝謝師父分享

Excellent suggestion for all ... but old birds who looks for "feel", this may not be enough.

For these old birds, I would say "You may sink ship as far as your ability allows. Don't exceed your ability"

十分有道理.

切勿沉船

謝謝師兄分享!

咪就喺~ 我都係咁話!

出得嚟玩, 要有底線, 對女女好D, 女女自然招乎好D! 有少少feel底下搞嘢會high D.  不過都係嗰句, 切勿輕易沉船. 謝謝師兄分享!

你幾年先明,我幾個月明左!

切勿輕易沉船 應該系 輕易沉船

CHING講得好﹗非常認同﹗