Q0634--<18岁青春少女推荐>97年,大車,青春美少女,可愛又夠CUTE, (附真人相)

身份保密
身份保密  發表於 2015-10-9 14:14:44 |閱讀模式
名稱: Q0634
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A22304-尖沙咀-美少女-Q0634.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

靚樣:97年清純小妹妹,夠喋夠可愛!最緊要睇落夠幼幼!有靚樣!
身材:目測160-163之間!有長腿,有幼腰,無腩肉無肚仔,走肥瘦低!
沖涼:幾細心,有水蕭,幾用心!
服務:有環保吹,吹工可以,吹得幾落力,錫Lin,大車車牌,
過程:入閘報鐘后女女主動攬住我,我順手摟住女女條蠻腰,順勢由女女個嘴錫落距條頸!邊錫我邊解開女女件底衫同裙仔,用手隔住條底褲仔摸住距的私處!可以FEEL到女女下面的溫度同濕度!女女都幫我徐衫,跟住我將女女抱起入去沖涼!有水蕭,吹得幾有心機幾舒服!
跟住上床女女慢慢錫我,用條利尖慢慢舔完我成身,好舒服!有環保吹,吹工ok,有心吹得好落力!吹到細佬出曬汁!跟住我上女女下,我將細佬插入距的深穴之間!女女發出又喋又嬌淫的床叫聲,聽到我即時興奮到起雞皮!我慢慢抽插女女的濕洞,由慢到快又由淺到深,頂到女女unununun不停叫!然後女女趴住,我起後面插入,繼續不停抽插,此時可以FEEL到女女下面已經黃河崩缺,女女夾得我我緊,令我興奮不已!
然後我下距上,女女騎術都ok!我起下面一直力頂住,女女起上面不停騎不停磨,好舒服!最後就甘啤女女坐爆左!!!!
5FD6A4E8F5B72E5B95AD1A743F5188A6.png 39ECE33F743B9941D3A95EE412E3EE5B.png 79B102B834FF229CDFEA1F34F2DA5162.png F06CBEFAA773A33CAC0FFF6F73148F38.png F311AB7538475E091DFBA3C6D7DAE7C2.png
多謝師兄分享!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝 CHING 分享^^

谢谢分享

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享