[賽後報告] 大波琳琳勾魂嘅眼神,野性淫蕩,戰鬥格十足,37E大波夾腸,冰火水中吹奏,摩打利漫遊,電光火石毒龍鑽,玩69環保吹,事後環保蕭,啜鳩頭奶棍身,舒服到腳仔都軟

簽到
名稱: 大波琳琳
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23850-觀塘-一樓一-大波琳琳.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

鳩癢症爆發,唔使諗,梗系搵大波琳琳解決痕癢病症,未入房已經俾大波琳琳37E大波引到流口水,豐滿靚乳女女,勾魂既眼神,令人神魂顛倒,有波有蘿靚身材,野性淫蕩,戰鬥格十足,入到房間坐係我大脾上面傾下計,抽水自然不在話下,我雙手就搓下佢對大波,皮膚白,好好楂,手感真係幾好,攬左一陣就先去沖涼,沖涼細心,清洗乾淨,夠曬衛生,波推前後,屁股磨細佬,大波夾腸,添加冰火水中吹奏,雪雪聲,悅耳又舒服!

俗語有云:春宵一刻值千金,即刻開波,我訓系床度俾大波琳琳奶奶錫錫,摩打利漫遊、奶lin、奶袋食旦,含,啜,奶,鑽,舔樣樣都有,奶到C眼黎個電光火石毒龍鑽,鑽爭D標屎添,勁正,當然我都唔執輸,我雙手又係不停佢對波,摸一摸鮑魚,一開始佢細妹都少少濕,經我不斷揉,摸,磨,掃,一輪後佢D西水好似水漫金山咁傾瀉,系咁情形下一於玩69,奶粉紅靚鮑魚,舔陰蒂,奶到佢出西水,西水直射我面,好hart,環保吹,有節奏深喉吹,斷吸啜個細佬頭,好似想食左細佬,技術高超,細佬亦硬鬼曬。

叫停上套到戲玉,施展頂級騎功,靚鮑窄緊多水,佢一路騎我便一路搓對​​37E大波波,見到佢對靚波搖擺不定,真係.....令我火上加油,再睇住佢咪埋眼好鬼享受嘅淫樣,小D定力都爆,最後換男上,一路車一路抽插,全程淫聲配合,一口氣插幾十下爆精,正呀!出完除套即黎事後環保蕭,啜鳩頭奶棍身,舒服到腳仔都軟。沖涼時大波琳琳話我知:佢依家仲有特別服務,買一送一,2Q射精爆漿,仲送埋絲襪挑逗,制服誘惑,全套埋單600元。因公司急CALL,下次再來試試2Q爆精,抹身著衫著褲大波琳琳都幫手,五星級嘅服務,搞到我鬼咁唔好意思,最後比埋家用