[hlau] LG Bamboo- 甜蜜妹妹

簽到
名稱: LG Bamboo
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A22165-尖沙咀-美少女-LGBamboo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

LG Bamboo

見碧咸兄食過話好,Kevin 上次食過又話正,今晚難得有時間,同華姐約食,準時上房,管理對我來講真係好。

LG Bamboo,廣東人,22歳,面有少少豆豆,皮膚唔黑唔白幾軟熟冇公仔,樣好好笑容笑起來十分燦爛,163高左右,手腳算幼,A至Bcup 級波細的淺啡暈,妹妹毛多夠窄好插。

打完招呼女女笑容滿面,我帶咗馬卡龍比女女,女女幾開心話未食過,咁我介紹一下比佢,一路傾我已一路攬同車佢,有大車,之後幫我除衫夠細心,去沖涼卒沐浴露卒到我枝棍硬哂,即大車下用棍卒下女女,又錫啜女女頸面,GFF!有一次性毛巾,正!

乾身之後出去,床邊我大車一輪後我先奶錫女女個身,個身好軟又香,上床女女cat bath 我,奶啜奶頭一路至下身,女女一路奶啜一路in un 聲好消暈,聽到我好high,又啜啜我大肶,正!BBBJ,用心又有吸啜力又運用條脷好正,我係咁玩女女耳仔頸,吹咗好耐好耐,唔叫唔停,爽到爆,我超硬。上膠,女背住我上,鮑窄,女女係咁磨,我雙手玩佢波,一陣後改女前上,女女㩒住磨,我玩佢波同囉,女女個身好軟好舒服,我又由下至上插女女,大車有脷插女女又叫哂,爽!轉男上撲住女女大車有脷住插,我奶錫下耳仔頸,再M腳揸住女女腳波插,腳上膊推,雙腳單邊膊奶啜腿推,雙腳上雙膊勁打裝插,女女叫得好利害,女女好似頂唔順咁,再僕住女女大車有脷發射,再大車抽插數十下先,唔拉細佬出黎錫女女全面先退出。清潔後女女床邊傾咗一陣計先沖涼,GFF。

之後影相,女女好合作,女女話笑得唔好睇,我話其實女女笑得好甜令人感覺好舒服要笑多D,又攬下先,哈哈,自動抄我牌,哈哈,食馬卡龍話好好食好開心,傾咗陣夠鐘攬下錫下先走人。

總結:sweet gal,有肉地但唔肥,皮膚軟熟好攬,cat bath 好正週身啜叫聲美妙,吹工極好,鮑夠窄好插,對我有大車有脷,好食。
睇完print野都硬哂,,,
回覆 讚好 不讚 使用道具

thx for sharing

驚嘆ps之神奇

Too many 豆豆 on her face........

真人唔太引起食慾

sweet sweet girl 吹工好.......又啜又奶㩒住磨.......皮膚軟熟好好攬............鮑鮑窄窄又好插......

睇落唔錯

回復 hlau #1 的帖子

樣子令,直得過

多謝師兄分享

Nice reporting

叔叔話:唔夠幼

quite pretty

謝師兄分享

謝師兄分享

provide good service......

多謝師兄分享

妹妹毛多夠窄好插

回復 hlau #1 的帖子

支持真人照片報導。

祝師兄天天食好嘢。