[囡囡推介] 中醫技術 >>> 元朗嘉嘉師傅按摩真係掂

身份保密
身份保密  發表於 2015-10-10 11:49:15 |閱讀模式
名稱: 嘉嘉專業推拿
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A44658-元朗-樓上骨-嘉嘉專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

揾元朗嘉嘉師傅按摩真係掂,中醫技術,穴準力夠,推油熱毛巾敷背,服務用心,招呼熱情又殷勤,按鬆仲可玩手機。
琴日預約好再去,入房見面中女feel,有波有羅,成熟夠韻味,皮膚白白淨淨,身材仲保養得好有型,整體望落去性感十足。
佢招待好好,服務到位,對我十分熱心,俾我野飲止渴,邊傾計邊主動幫我除衫掛衫,佢的熱情令我好感動,開心入去沖涼。
上床佢細心侍候,好似服侍貴賓咁慢慢幫我趴低,企上黎幫我先踩背脊,開背有板有眼,功架好掂,大力踩落feel又痛又舒服。
不停問我受唔受力,嘉嘉師傅嘅踩背技術真係得,痛過就覺得舒暢無比,踩完推油再按,服務用心用力,全身都照顧到十足。
跟住抹乾淨D香熏油,用熱毛巾敷埋個背,好掂,爽到我無曬疲勞,成個人都精神曬,舒服佢就主動幫我大玩魔術手機,好快搞到碌野噴射白漿。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

正呀,一定要試

多謝師兄分享

謝謝師兄分享