名牌陀地Gucci@Angel Spa,廿歲甜美嫩口貨,後生妹妹鮑魚緊窄多汁,淫蕩呻吟聲簡直係性愛過程最佳配樂,一勁射以謝名牌Gucci!!!!!有真人相

1298 元錢 回覆本帖可獲得 11 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-AngelSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

蒲友介紹間靚場畀我,話係佢主場,間場叫Angel Spa,我去找尋我嘅性Angel,名牌陀地Gucci,目測廿歲,樣子好甜美,嫩口貨,後生妹一名,大眼碌碌,電力充足,全身走肥,身型高挑,修長美腿,大波腳幼細瘦,身形比例好好,我中意!

嫩口又靚女,好難搵到,我睇到當場流晒口水,細佬不自然咁扯起,大佬馬上醒過神黎,陀地好好熱情好狂野,見到我好似見自己到條仔,來個深情大擁抱,加上佢好健談,亦都好溫柔,同佢係一齊都幾好玩⋯

沖涼仔細,沖洗從後波推,到水中簫部分,深喉好深,幾舒服,吹到我細佬好硬,非常滿意,雙人豪華浴缸浸鴛鴦浴,大家互摸互摷,打埋車輪,成身熱辣辣,玩成十幾分鐘,好爽咁上床。

先黎按摩推油,皇帝式享受,開背好手勢,用較柔力幫我按,之後推油,全身推晒,推得到位,手腳亦有照顧,rpp時溫柔,感覺無得彈,Gucci好似餓虎擒羊咁,錫linlin、肚臍、春袋⋯

直落環保吹,有橫又有直,無比溫柔,識得用舌頭不斷打轉龜頭,深喉少不了.......慢慢吸啜,玩六九,啜到隻鮑西水狂流,玩到我好有feeling,細佬被吹到硬,爽爆!

上套到主菜,陀地騎功唔錯,鮑魚窄,邊摸長腿邊玩大波,任轉pose唔嬲,態度非常,真係好high,佢嘅淫蕩呻吟聲簡直係性愛過程最佳配樂!

最後換男上位,望佢幅靚樣令我特別爽,叫床聲好真又好淫,最後忍唔住只能一射以謝天華,事後細心清潔,沖洗完俾家用走。

回帖獎勵 +11 元錢

回復 eftown #1 的帖子

多謝 C 兄分享索囡囡誘惑真人相報告 !

多謝 C 兄分享報告 !  thx !

回帖獎勵 +11 元錢

很有創意,值得回味~

回帖獎勵 +11 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +11 元錢

陀地後生走肥長腿= 冇得輸

回帖獎勵 +11 元錢

多謝分享~

回帖獎勵 +11 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +11 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +11 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +11 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +11 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +11 元錢

very good and thanks for your sharing brother!

回帖獎勵 +11 元錢

多謝ching分享,陀地我的至愛😝

回帖獎勵 +11 元錢

Thank you for sharing ching

回帖獎勵 +11 元錢

不錯不錯

回帖獎勵 +11 元錢

張相得喎!
多謝分享!

回帖獎勵 +11 元錢

多謝師兄分享