[粗人粗語] 美少女報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

D報告講到D囡囡有水簫,波推,脷疊脷大車,200%GFF,有D重有口爆,有D怎致有毒龍,我都找過不下數十個HG美少女,唔係好多有呢D服務,點樣先知邊D囡囡有,邊D㑹無?
騙人的 就咁簡單
回復 llkk555 #2 的帖子

祇是替那些服務態度好的囡囡不值,那些服務態度差的,報告一樣寫得那麼好,我想CHing們都不小中伏吧!
我試過一個收千五的,經大Agent, 報告話有水簫,脷疊脷大車,200%GFF, 但全部冇,吹十秒就跳落床漱口,重話點解你唔硬,終於冇出嘢,一樣收千五。而家我對呢間大Agent都好有介心。但這間Agent,有D收1千服務態度都好好,但不多。交到而家找囡囡成日要揰彩
HC228 發表於 2015-10-30 15:52
D報告講到D囡囡有水簫,波推,脷疊脷大車,200%GFF,有D重有口爆,有D怎致有毒龍,我都找過不下數十個HG美少女,唔係好多有呢D服務,點樣先知邊D囡囡有,邊D㑹無?

香港美少女報告就唔賴架!
深圳桑拿技師比較熟悉!…………hahaha
HC228 發表於 2015-10-30 15:52

也要看楼主操手啦!…………hahaha
hkvip 發表於 2016-2-19 00:08
也要看楼主操手啦!…………hahaha

是呀!
回復 HC228 #1 的帖子

對 我也是啦hc兄 食了那麼多餐還是未有這種服務!

還是較歡喜真實包膠 夠真實
raysreport 發表於 2016-2-19 15:26

對 我也是啦hc兄 食了那麼多餐還是未有這種服務!

其實有D有的要撞彩!
其實主要係睇你有無本事同啲囡囡玩得熟,她們開心自然就多些服務。
自問都食唔少,但水蕭只試過一次,不過都唔係美少女。
其實好多時啲所謂報告,都係槍手寫的,咁當然要寫得吸引一些才令人有興趣/冲動去約那位囡囡。如果看到報告相信有特別的服務,咁就輸了!
回復 Thomas9394 #10 的帖子

師兄,我遇上的女女一般都可以水簫,除了相好 已經知道她們的服務態度外,如果是新女女,都會先問清楚,有就說有。可能是我和Agent熟,凡事都可以直接問一下。
上次隨便由ag 俾條囡 反而很好
回復 loklook #12 的帖子

師兄有相熟agent當然有大不同,何況我是從不過問,囡囡俾乜就收乜的戇男。
回復 Thomas9394 #14 的帖子

師兄是愛護女女的好男人 才順女女意思。我以前都遇上不少流水作業式的酒店女女,玩起來非常沒癮,所以現在多做點事前功夫,問多一問,參考各師兄報告,如果遇上DM就提醒大家,好嘢就分享。最重要的是大家 happy.
回復 loklook #15 的帖子

問清楚知多點, 廣告都有用這話..

小弟都畀人騙過, 假既
真係要小心被騙呀⋯⋯😰
好易跌錢的

信HG廣告依成,傷目失明.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 14:17