陀地新女Cola@The best spa,後生嫩口,白滑美腿,全身走肥,櫻桃紅唇好有萬有引力,迷到我失魂落魄,好有女友Feel,附相

簽到
名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

講到最多年輕靚女陀地嘅,非尖沙咀The best spa莫屬,於是上去搵個索女出出慾火。

主持人介紹陀地後生新女Cola,畀我食到新女,真係人生一樂也,見陀地Cola,眼前一亮,靚女一名,除咗夠嫩口,而且擁有白滑美腿,全身走肥,比例啱啱好,皮膚柔軟又富彈性。

一於拉佢入房試下先,佢態度都好好,大家坐低,跟手除衫先去豪華大浴池浸浴,洗擦乾淨後佢更手口並用來刺激我,感覺真係一流!

抹乾身上到床,Cola展開攻勢,佢嘅手手腳腳好似八爪魚咁,將我狠狠纏住,櫻桃紅唇好似萬有引力一樣,車到我失魂落魄,熱情浪漫之餘仲要搞慶我細佬,對佢嘅床上功夫讚不絕口,尤其口技方面,環保分子,慢慢吸啜鳩頭,有眼神交流,深喉不斷,好有女友Feel,真係定力少D都頂唔住!

帶套入戲玉,陀地絕對係睇得又砌得嘅床上精英,乜野招式都玩齊,抵番晒啦,最後男上以九深一淺瘋狂插,加速插,囡囡好放好肉緊,爽嘅表情真係諗起都硬,最後齊齊衝過終點,超爽!令到我回味無窮!!!比家用都比得特別舒服~~

very nice figure thanks for sharing

多謝分享

Thanks u
good and thanks for your sharing!
多謝分享多謝分享!!!
thx for sharing
Thanks for sharing!!
Cola has a nice body!!!
多謝分享
回復 Guitsy #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
Guitsy 發表於 2015-11-2 00:53
講到最多年輕靚女陀地嘅,非尖沙咀The best spa莫屬,於是上去搵個索女出出慾火。

主持人介紹陀地後生新女 ...

多謝師兄分享!
多謝分享
多謝師兄分享

睇落唔錯wor

內容豐富,大開眼界!
謝謝分享
多謝師兄分享
多謝分享
how much did you spend brother.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 22:21